La Vall d’Alba prepara la millora i renovació del carrer Major

Barrachina ha fet l'anunci després de supervisar els últims detalls sobre el terreny juntament amb el regidor i primer tinent alcalde de Vall d'Alba.

L’Ajuntament de Vall d’Alba prepara la millora i renovació del carrer Major de la localitat. L’equip de govern de la localitat va aprovar en l’últim ple la inversió de 58.000 euros en un projecte que pretén la remodelació integral de la qual és el principal carrer del nucli urbà del municipi, i que en l’actualitat s’ha quedat molt antiquada.

L’anunci l’ha realitzat l’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina, qui destaca que l’actuació canviarà per complet la fisonomia i els serveis d’este eix, amb noves canalitzacions de serveis i la pavimentació de la calçada. Així mateix, destaca que, després dels treballs, el carrer Major funcionarà en un sol sentit, tal com sol·liciten els veïns, simplificant la mobilitat i millorant la seguretat viària.

Barrachina ha fet l’anunci després de supervisar els últims detalls sobre el terreny juntament amb el regidor i primer tinent alcalde de Vall d’Alba, Andrés Gual, al mateix temps que anuncia que les obres es licitaran d’ací a poc temps.

“D’esta manera, continuem millorant la qualitat de vida dels veïns, al mateix temps que contribuïm a embellir la nostra població, orientant el seu funcionament més cap a les persones”, ha subratllat l’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina.

CatalanSpanish