15.7 C
Valencia

Vall d’Alba activa una nova edició de Compra a Casa per a impulsar el comerç local per Nadal

Compra a Casa 2020 arranca el divendres 4 de desembre i es prorrogarà fins al 4 de gener de 2021.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Nou impuls de l’Ajuntament de Vall d’Alba a l’activitat del teixit comercial de la localitat. L’equip de govern que presideix Marta Barrachina anuncia que demà divendres, 4 de desembre, donarà inicie Compra a Casa, una nova campanya de suport als establiments de béns i serveis del municipi, per a continuar dinamitzant així els negocis amb motiu de les festes nadalenques i, amb això, la generació de llocs de treball i la riquesa. Una fidelitat que tornarà a tindre premi, ja que els consumidors optaran a 14 premis valorats en més de 3.000 €.

“Es tracta de la sisena edició d’una iniciativa que creix any rere any, i que en este 2020 s’ha fixat el repte de superar els 36.000 bitllets, seguint la tendència creixent aconseguida any rere any, i que demostra la confiança i el suport que els veïns de Vall d’Alba ofereixen a les pimes i autònoms del nostre poble, però també dels consumidors de la resta de la comarca, que també ens trien a l’hora de proveir-se dels productes i els serveis que necessiten”, ha destacat l’alcaldessa Marta Barrachina, qui ha presentat la campanya juntament amb el regidor de l’àrea de Comerç, Andrés Gual.

Compra a Casa 2020 arranca el divendres 4 de desembre i es prorrogarà fins al 4 de gener de 2021. En esta edició, s’han sumat un total de 40 comerços, la pràctica totalitat de les signatures del sector serveis de Vall d’Alba.

Participar és molt fàcil. Els clients rebran una papereta per cada 10 euros de compra, en la qual escriuran el seu nom, número de telèfon i el comerç en el qual hagen realitzat la despesa. El topall màxim de bitllets per operació seran 10, independentment que el desemborsament supere els 100 euros. Les paperetes hauran de depositar-se en les bústies instal·lades en els comerços i en el hall de l’Ajuntament, sent la data límit per a depositar les paperetes el 4 de gener de 2021, fins a les 14.00 hores.

- Publicitat -

Els clients de Compra a Casa 2020 optaran a quatre xecs valorats en 600 euros, 400 euros, 200 euros i 150 euros, a consumir en els establiments participants en la campanya. A més, se sortejaran addicionalment 10 lots formats per vals per a consumir en els establiments participants.

En este sentit, l’alcaldessa de Vall d’Alba ressalta que, en esta campanya, “l’Ajuntament ha decidit incrementar de manera excepcional l’import dels sortejos per a impulsar un major consum i ajudar a les famílies que aposten per a comprar a Vall d’Alba”. De fet, i com a novetat més important, “l’Ajuntament formarà els lots de regals amb vals a consumir en els establiments col·laboradors de la campanya, per a així continuar fomentant les compres durant els primers mesos de l’any”. Per contra, amb l’objectiu de minimitzar la despesa dels establiments, “els comerços que participen en la campanya únicament hauran d’emplenar el formulari i no hauran d’aportar un detall en espècie per a conformar els lots, que correran amb càrrec al consistori”.

- Publicitat -

Cal recordar que Compra a Casa 2020 arriba a penes una setmana després que l’Ajuntament de Vall d’Alba donara per finalitzada l’anterior campanya d’impuls comercial, Vall d’Alba Punt de Compres (VPC), i que durant els últims quasi tres mesos ha permés elevar el consum en els establiments de la localitat, havent comptabilitzat 50.000 bitllets.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià