Vall d’Alba invertirà quasi 700.000 euros en el 2021 per a millorar la qualitat de vida dels valldalbencs

L'Ajuntament de Vall d'Alba invertirà quasi 700.000 euros en l'any vinent 2021 per a millorar la qualitat de vida dels valldalbencs

Així s’ha recollit en el pressupost del nou exercici, d’un total de 3.549.658,55 euros, que ha sigut aprovat per la corporació municipal, “de manera que estarà actiu i al servei dels veïns des del començament de l’any, per a no desaprofitar ni una oportunitat”, ha declarat l’alcaldessa Marta Barrachina. “I tot sense endeutar les arques municipals ni apujar impostos, perquè és el moment d’ajudar a les famílies, no de generar-los més problemes”, ha afegit.

En este sentit, la inversió més important serà la remodelació integral del complex de la piscina municipal, una actuació valorada en 230.000 euros que s’anava a escometre en diferents fases i anualitats, però la programació de les quals s’ha revisat i concentrat, pels canvis que la covid-19 ha obligat a introduir. “Així doncs, l’any 2021 s’escometran les fases 2, 3 i 4, estant per tant a la disposició de tots els valldalbencs per a l’inici de la temporada estival de bany”, ha declarat Barrachina.

Així mateix, s’invertiran 223.000 euros en la millora de vies públiques en la població i pedanies, així com en els camins rurals Mas de Catalá a Mas de Marcelino, i Mas de Trilles a Mas de Cholito.

En este sentit, l’equip de govern de Vall d’Alba destaca que s’escometran múltiples obres de micro urbanisme, “actuacions que poden no destacar per la quantia econòmica que comporten, però que sí que són molt demandades pels veïns, que són els que estableixen les prioritats del treball de l’Ajuntament”, ha afegit Marta Barrachina.

Este és el cas de l’adquisició de terrenys per a l’ampliació del cementeri o del futur ecoparc de la localitat, una nova fase de renovació de fanals, la creació del primer parc caní, la instal·lació de la tanca perimetral al parc infantil dels Oliveres, o la millora de l’accessibilitat a l’hotel Ermita de Sant Cristòfol. El consistori també continuarà impulsant actuacions en les pedanies de la Barona, la Pelejaneta i Montalba, així com en Pou de Beca, a més d’en el camp de futbol municipal.

D’altra banda, l’equip de govern de Vall d’Alba ressalta que continuarà donant suport a tots els col·lectius i entitats de la localitat, “precisament este any més que mai, tenint en compte les dificultats que s’arrosseguen derivades de la covid, i que ha alterat la vida de tots els veïns”, ha destacat Marta Barrachina. Banda de música, col·lectiu de dones, joves, gent gran… rebran una partida específica per al desenvolupament de la seua activitat anual, “de manera que puguen continuar celebrant-la, això sí de manera compatible amb la nova situació sanitària i les mesures preventives”. També es continuaran oferint beques de suport a les famílies amb xiquets escolaritzats, i es reserva una partida per a l’apartat de festes, “sempre supeditada a com vaja evolucionant la pandèmia i els límits que comporte, garantint sempre la seguretat dels valldalbencs”.

Lo más leído

CatalanSpanish