Vall d’Alba activa la millora del transitat camí al Mas de Marcelino

L'Ajuntament de Vall d'Alba anuncia la pròxima millora del camí que porta al Mas de Marcelino.

AVL

L’Ajuntament de Vall d’Alba anuncia la pròxima millora del camí que porta al Mas de Marcelino, una de les artèries de les vies rurals que té la localitat, ja que permet connectar importants nuclis de masies i pedanies al llarg del trajecte.

Es tracta d’un projecte que abasta quasi 3 quilòmetres, la suma dels trams de carretera entre el Mas de Català i Mas de Marcelino (2.100 metres) i el tram entre el Mas de Trilles i el Mas de Cholito (756 metres més). La importància d’este eix rural resideix en què és un camí vertebrador de nord a sud del Pla de l’Arc, que arranca en el pk 3+400 de la CV-156, i des d’allí, des del Mas de Català, atrevís i dona accés a nombroses masies i explotacions agrícoles i ramaderes, finalitzant en el citat Mes de Cholito. Per tant, l’actuació beneficiarà, de manera directa, a més de 100 veïns, encara que la xifra és molt major, ja que l’eix també té un ús més enllà de l’estrictament local, ja que a més té caràcter intercomarcal, ja que des d’esta via s’accedeix al final de Benlloc.

Ara, l’equip de govern de l’Ajuntament de Vall d’Alba escometrà labors de millora d’este camí, per al que invertirà 112.710,40 euros, segons el pressupost amb el qual eixirà a licitació l’obra en uns dies, una injecció de fons que en un 40% eixiran de les arques municipals, mentre que l’altre 60% els aportarà la Conselleria d’Agricultura, ja que ha atés la petició municipal i ha autoritzat participar del projecte a través del Pla d’Ajudes per a obres de condicionament de camins rurals.

“La pavimentació del camí ens permetrà donar la solució de millora del ferm que van reclamant els usuaris en els últims mesos i representa un pas més en la política de l’Ajuntament de Vall d’Alba de reparació constant dels camins rurals del municipi, molt transitats, pel gran nombre de persones que viuen en nuclis de masies i pedanies del nostre terme municipal. Els treballs milloraran la seguretat viària i el confort de veïns i usuaris, beneficiant al conjunt dels veïns”, ha subratllat l’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina.

- Advertisement -
CatalanSpanish