L’Ajuntament de la Vall d’Alba dóna a conéixer el projecte de remodelació de la plaça de l’Església

L'objectiu és millorar la fisonomia de la zona enjardinada d'este punt de la localitat

L’Ajuntament de la Vall d’Alba dóna a conéixer el projecte de remodelació de la plaça de l’Església. L’objectiu és millorar la fisonomia de la zona enjardinada d’este cèntric modernitzant este punt de la localitat, al mateix temps que es dotarà de mitjans per augmentar les zones d’ombra.

L’actuació s’inicia amb la licitació de les pèrgoles per import de 20.236 euros i serà executada en termini d’un mes. El període perquè les empreses interessades puguen presentar ofertes finalitza l’1 de juny, amb la intenció de constituir la mesa de contractació i apertura les ofertes el dia 4 de juny.

Rovira  

“La intenció de l’equip de govern és eliminar el monticle que ara mateix hi ha al centre del jardí de la plaça, substituint-ho per un mural ceràmic dissenyat especialment per a la Vall d’Alba i fer a més l’espai més aprofitable als veïns”, anuncia l’alcaldessa, Marta Barrachina, qui a més anticipa que es col·locarà una pèrgola de fusta i acer inoxidable de forma perimetral a la plaça i de tres metres d’altura aproximadament, i que respectarà la forma hexagonal de la plaça.

D’esta manera, el consistori culmina l’actuació que s’ha portat en els últims mesos en este punt del municipi, i que va començar amb la reparació integral de la façana de l’església i la casa abadia, després del que es va pintar tot l’exterior de l’immoble.

PublicitatJuega Limpio Orihuela