25.8 C
Valencia

Vall d’Alba realitzarà quasi 500 test ràpids Covid-19 a alumnes i professors

Es preveuen realitzar 270 test entre els alumnes del CEIP l’Albea, 30 als docents i 12 als monitors del menjador. A més, 29 test entre els xiquets de l'Escola Infantil Municipal, i altres 130 als alumnes d'ESO i Batxillerat de l'IES Vall d'Alba.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vall d’Alba realitzarà quasi 500 test ràpids de detecció del Covid-19 a alumnes i professors amb la finalitat de contribuir a iniciar el nou curs escolar amb les majors garanties de seguretat sanitària.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de l’Ajuntament de Vall d’Alba, Marta Barrachina, després de valorar la mesura amb les regidores María Esteve, d’Educació; i Esther Bellés, responsable d’Instal·lacions Municipals i Associacions.

“En menys de tres setmanes està previst que els alumnes tornen a les aules. Des de l’Ajuntament de Vall d’Alba malgrat no tindre competències en la matèria, volem contribuir amb totes les nostres forces al fet que el procés es realitze amb les majors garanties possibles. I en aquest sentit, la informació és essencial per a poder tindre una radiografia de quin és la situació i previndre possibles casos de persones contagiades asimptomàtiques, que després puguen ser vectors de transmissió del virus. Els test no són una vacuna, però sí que ajuden a prendre mesures d’aïllament del virus. Es tracta de començar el curs amb el millor peu possible, davant una situació que som conscients que és molt complicada, i amb la qual hem de conviure”, ha declarat Marta Barrachina.

En els pròxims dies es concretaran les dates, com i on es realitzaran unes proves que, “malgrat seran voluntàries, des de l’Ajuntament de Vall d’Alba sí que apel·lem al fet que siguen el més majoritàries possibles, per a evitar que el virus entre a les aules. Quantes més es facen, més previndrem els contagis”, insisteix l’alcaldessa de la localitat.

Segons les estimacions realitzades des de l’equip de govern, es preveuen realitzar 270 test entre els alumnes del CEIP l’Albea, així com altres 30 proves per als docents i 12 entre el personal i monitors del menjador. A més, es realitzaran altres 29 test entre els xiquets de l’Escola Infantil/Guarderia Municipal, i altres 130 anàlisis en el cas dels alumnes que estan matriculats en algun dels nivells d’ESO i Batxillerat de l’IES Vall d’Alba i que estan censats en el municipi.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,802FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Desconfina el valencià! Vila-real se suma a la commemoració de les ‘Normes de Castelló’

L'acte del dia 3 és el segon de la sèrie d'activitats reivindicatives i festives previstes.

La Medicina Familiar de Castelló compleix 39 anys formant a futurs professionals

Un total de 22 centres de salut de la província i 110 facultatius de la Plana, Castelló i Vinaròs formaran als residents d'esta especialitat.

Teulada-Moraira denuncia la construcció d’habitatges en zona mediambiental

El govern actual, liderat per l'alcaldessa Rosa Vila Vallés (Compromís), en coalició amb PSPV-PSOE, Maria José Vidal Vallés, Mamen Botija Sáez i Adrián Ruiz Codes (regidors no adscrits), afirma que "la construcció de 138 habitatges a la Pineda del Molinet, suposa un atemptat mediambiental i és un llegat del PP".

Les AMPES demanen ‘llocs físics’ per a reunir-se i evitar l’escletxa digital entre les famílies

Les associacions de mares i pares d'alumnes plantegen que la trobada en espais com el pati, fora d'horari lectiu i amb el consegüent distanciament i protocol de seguretat podria ser una opció.

Adif millora les instal·lacions de seguretat en la línia Silla-Cullera-Gandia

L'objectiu dels treballs és millorar les prestacions i augmentar la capacitat i la flexibilitat de l'explotació ferroviària en este tram.
- Advertisement -

: Valencià