La Vall d’Uixó acull la XXV Mostra de Teatre Reclam 2017 aquest mes

La XXV Mostra de Teatre Reclam 2017, arriba a La Vall d’Uixó, aquest mes de novembre. Aquest és un festival d’arts escèniques promogut per l’UJI, i que fa parada en les ciutats més importants de la província.
A la Vall d’Uixó es representaran quatre obres, dins de l’aposta per “el teatre com a agent de canvi social i per fer de la ciutat un referent cultural provincial i autonòmic”, tal com ha explicat el regidor de Cultura, David Lluch.

Aquest dijous 9 de novembre, Companyia La Nona presentarà ‘Paraules de Miguel’ a les 19.00 hores en el Palau de Vivel, un homenatge a Miguel Hernández a través de la correspondència mantinguda amb la seua dona. El diumenge 12 de novembre, a les 19.00 hores en el Teatre Municipal, arribarà ‘Tanatorium’ de la mà de Félix Albo Produccions, una història que forma una proposta en forma de comèdia compacta i sorprenent.

El divendres 24 de novembre, en dues sessions a les 20.30 i 22.30 hores, Companyia La Calòrica portarà a l’escenari del Teatre Municipal Carmen Tur ‘Fairfly’, una comèdia sobre la bambolla del emprendedurisme en els últims anys. Aquesta obra ha guanyat tres Premis Butaca a millor espectacle en xicotet format, millor text i millor adreça.

El diumenge 26 de novembre, en dues sessions (18.00 i 19.00 hores), Factoria Els Sánchez sorprendrà al públic familiar amb ‘Tocatico Tocatá’, un espectacle amb música en directe i sense text, dirigit a bebès i xiquets de fins a cinc anys i en el qual prevalen les sensacions i les emocions.

L’entrada a totes les representacions és gratuïta, però per a les obres del 24 i 26 de novembre cal fer reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat “perquè el públic estarà sobre l’escenari, al costat dels actors i actrius”, ha indicat Lluch. Així, les reserves es poden fer en la taquilla del Teatre Municipal els divendres, dissabtes i diumenges de 18.00 a 20.00 hores o en el telèfon 636 165 760.

CatalanSpanish