Vall d’Uixó aprova la incoació de l’expedient de concessió administrativa del Vallpala

Els informes tècnics del Vallpala de la Vall d'Uixó, consideren que existeixen incompliments greus per part de l'empresa, que ha modificat la concessió “de forma unilateral”.

El ple ordinari de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó aprova la incoació de l’expedient de resolució de la concessió administrativa de la instal·lació esportiva situada en terrenys municipals al costat del Poliesportiu i de la Piscina Coberta, coneguda com a Vallpala.

El primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que aquesta proposta d’acord es debatrà en ple “després dels informes realitzats pels tècnics municipals responsables del seguiment del contracte, atés que consideren que existeixen incompliments greus per part de l’empresa, com la modificació de la concessió de forma unilateral”.

En aquest sentit, ha afegit que els funcionaris consideren que “la concessió atorgada era d’instal·lació esportiva i que “contemplava el servei complementari de cafeteria, però després d’unes obres realitzades recentment, l’element principal d’explotació és un restaurant”. A més, “existeixen altres incompliments quant a normatives d’accessibilitat”.

Una vegada la sessió plenària aprove la incoació de l’expedient, el procés administratiu contempla un període de 10 dies perquè l’empresa puga presentar al·legacions.

Llorente ha destacat que aquesta decisió “no va en contra de ningú, sinó que tracta de defensar els interessos de tots els vallers i valleres, vetlant perquè les coses es facen bé i l’empresa concessionària complisca amb el contracte signat i amb la normativa vigent, ja que les lleis han de ser iguals per a tots”.

Per a finalitzar, ha afirmat que des de l’Ajuntament “hem de garantir la igualtat de condicions i d’oportunitats, perquè en aquesta zona hi ha altres negocis de restauració, que sí que han de fer front a totes les despeses derivades de la seua activitat, la qual cosa inclou el terreny o local, que en el cas de Vallpala és municipal”.

ValenciàEspañol