La Vall d’Uixó començarà la Campanya ‘Gobern al teu barri’ en el Toledo

La Campanya ‘Gobern al teu barri’ de l’ajuntament de la Vall d’Uixó començarà en el Toledo, que ha estrenat com a principal novetat la presència de tècnics municipals de Serveis Socials, Esports, Urbanisme, Brigada Municipal i el Policia de Barri, al costat dels membres de l’equip de govern, “ja que el principal objectiu és acostar als barris tots els serveis que es presten des de l’administració local”.

Durant tot el matí s’ha instal·lat un estand en la plaça de l’església on els veïns i veïnes que s’han acostat han rebut atenció individualitzada i han pogut dipositar per escrit en una bústia de suggeriments les seues propostes per a millorar el barri i la ciutat. A més, també s’han mantingut reunions amb l’associació de veïns i de jubilats, amb el CRIS i amb l’AMPA i equip directiu del CEIP Lleonard Mingarro.

Durant la visita al barri s’ha anunciat que aquest mes d’octubre començaran les obres d’adequació del centre social, que habilitaran un nou despatx per al CRIS en la primera planta i que convertiran una sala de la planta baixa que s’utilitza com a despatx i magatzem comú en dos despatxos amb accés independent. Així, es compleix amb una de les peticions que l’associació veïnal porta fent des de ja fa diversos anys.

Amb aquesta iniciativa “vam demostrar que hi ha una nova forma de fer política, en la qual no solament ens preocupem per les persones quan vénen les eleccions sinó que comptem amb ells cada dia”, tal com ha expressat l’alcaldessa, Tania Baños, qui ha afegit que Govern al teu barri permet “que els veïns i veïnes ens traslladen directament els problemes i necessitats que tenen per a cercar una solució que siga eficaç”.

CatalàEspañol