L’Ajuntament de la Vall d’Uixó estrena un musical contra l’assetjament escolar

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el musical ‘Albertina’, un conte per a la conscienciació i prevenció de l’assetjament escolar, que s’estrenarà el 4 de gener a les 20.00 hores a l’Auditori, amb entrada a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA).

La regidora d’Educació, Carmen García, ha destacat que l’obra va nàixer “com un projecte educatiu per a lluitar contra l’assetjament escolar”, per la qual cosa ja es va representar en xicotet format per a l’alumnat dels centres educatius el mes de novembre passat dins de la programació ‘Temps d’infantesa’.

El director artístic, José Antonio Rebollar, ha assenyalat que l’adaptació a musical de ‘Albertina’ té 70 minuts de durada i compta amb “una orquestra, un ampli elenc de ballarins, una narradora i una pantalla amb projeccions”. En total, més de 30 persones fan possible este espectacle que en la seua posada de llarg també serà solidari.

En este sentit, el president de l’AFA, Luis Ambou, ha agraït “que compten amb nosaltres” per a una iniciativa “que és molt important per a millorar la societat, perquè consciència als xiquets i xiquetes per a previndre el bullying i dóna a conéixer què és l’alzheimer”.

CatalanSpanish