La Vall d’Alba tindrà una nova i gran zona esportiva d’uns 1000 metres quadrats

En ella es construirà una pista multi deportiva de 10x21 metres per a practicar futbol sala, bàsquet, handbol… combinant l'espai amb bancs i zones verdes. El recinte es completarà amb una àrea per a practicar skate, que estarà dotada amb tres mòduls i diversos tipus de rampes per a tot tipus de patins i patinets.

240
"/>

L’Ajuntament de la Vall d’Alba anuncia que durà a terme la creació d’un parc esportiu en la zona sud-est de la localitat, al costat del complex de les piscines, el gimnàs i les pistes de pàdel ja existents, de manera que aquesta part del municipi es convertirà en un gran espai dedicat a la pràctica dels esports.

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, afirma que “el nou projecte començarà a desenvolupar-se en les pròximes setmanes, una vegada s’hagen resolt els últims tràmits i serrells administratius, fase en la qual estem ara mateix”, indica.

Es tracta d’una zona esportiva d’uns 1.000 metres quadrats, en el solar dotacional que existeix ara sense ús al costat de la piscina municipal. En ella es construirà una pista multi deportiva de 10×21 metres per a practicar futbol sala, bàsquet, handbol… combinant l’espai amb bancs i zones verdes. El recinte es completarà amb una àrea per a practicar skate, que estarà dotada amb tres mòduls i diversos tipus de rampes per a tot tipus de patins i patinets.

“Els membres de l’equip de govern de la Vall d’Alba estem molt il·lusionats amb aquest projecte. Amb ell, atenem al col·lectiu dels joves, oferint-los unes instal·lacions que aporten noves opcions per a gaudir i practicar esport, al mateix temps que vam crear una zona verda per a ús i esplai de tots els veïns”, subratlla l’alcaldessa Marta Barrachina.

A més, Barrachina destaca que, “amb aquest projecte d’inversió, no solament valorem i posem a la disposició dels valldalbenses un espai que ara mateix està sense ús, sinó que a més apostem per dotar amb infraestructures, una zona que està en clara expansió i que ja compta amb importants serveis, com el centre de salut”.

L’alcaldessa de la Vall d’Alba anuncia que aquest projecte “ambiciós” forma part “d’una sèrie d’inversions de calat en la qual estem treballant i que anirem presentant a tots els veïns en les pròximes setmanes, per a seguir ampliant les infraestructures i els serveis a la disposició dels valldalbenses”.