5.1 C
Valencia

La Vall d’Alba beneeix en la seua inauguració, la remodelada plaça de l’Església

Les festes de la Vall d'Alba recuperaran tot el seu esperit religiós, i els veïns posaran rendir homenatge als seus patrons

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Aprofitant la celebració de les seues festes patronals, els veïns de la Vall d’Alba, han assistit a la benedicció de la remodelació integral de la plaça de l’Església, que ha tingut com a objectiu, “millorar la fisonomia de la zona enjardinada i, al mateix temps, modernitzar este singular espai de la localitat, al qual se li dotarà de mitjans per a augmentar les zones d’ombra”, indica l’alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina.

El més destacat de la nova plaça de l’Església, que està situada just enfront del temple, ha sigut la substitució del monticle que hi havia en el centre del jardí de la plaça per un mural ceràmic dissenyat especialment per a la Vall d’Alba per la signatura de l’empresa del taulellet, Argenta que, en peces de gres porcellànic de gran format i alta resistència, ha reproduït imatges antigues d’alguns dels llocs més representatius del terme municipal.

El consistori ha culminat, amb la benedicció de la nova plaça, de l’actuació que s’ha portat en els últims mesos en este punt del municipi, i que va començar amb la reparació integral de la façana de l’església i la casa abadia, després que es va pintar tot l’exterior de l’immoble.

Demà i dijous que ve, les festes de la Vall d’Alba recuperaran tot el seu esperit religiós, i els veïns posaran rendir homenatge als seus patrons. Dues jornades en les quals els valldalbencs podran demostrar la seua devoció i el seu respecte per Sant Joan Baptista i la Immaculada Concepción, respectivament.

- Publicitat -

“Estem gaudint d’unes festes populars i obertes a tots, i que s’està desenvolupant un programa que convida, precisament, a la participació, a gaudir al carrer i en companyia de tots els veïns de la totalitat d’actes que estem celebrant”, subratlla l’alcaldessa de la Vall d’Alba.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,568FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià