La Vall d’Alba homenatja als veïns que este any compleixen 90 anys

Publicitat

La Vall d’Alba ha aprofitat la celebració de les seues festes patronals per a retre homenatge a les persones de més edat del municipi. Es tracta d’una jornada amb activitats per a totes les edats, però en la qual els majors han sigut els vertaders protagonistes.

En primer lloc, els veïns que al llarg d’enguany compleixen o han complit 90 anys van ser complimentats per l’Ajuntament en l’Espai Cultural. Cadascun dels veïns nonagenaris va rebre de mans de la primera edila una placa que recorda l’efemèride.

PublicitatRovira  

“Volem, d’esta senzilla manera, fer patent l’afecte i el respecte no solament de la corporació municipal, sinó de tot el poble, pels nostres majors que, sense cap dubte, són un exemple per a tots”, afirma l’alcaldessa, Marta Barrachina.

Els homenatjats han sigut Consolació Gual Esteve, Mercedes Marzá GarcíaJulio Mateu Mas, Álvaro Romero Viciano, Vicenta Mañes Montesinos, María del Carmen Traver Martínez, Carmen Paula Centelles, Rogelio Pauner Casanova, Manuel Gil Agut i Juan Ibáñez Agut, encara que els quatre últims, i per diferents motius, no van poder participar en l’acte.

La jornada va continuar amb una missa de difunts per a recordar a tots aquells veïns desapareguts, després de la qual es va celebrar un gran menjar de germanor per als membres de l’Associació de Gent gran ‘l’Alba’, que va tindre lloc en La Pelejaneta.

Un multitudinari menjar que es repeteix any rere any, i que el seu únic objectiu, segons paraules de l’alcaldessa, no és un altre que “agrair i reconéixer de manera pública el treball realitzat, en la majoria dels casos de manera anònima o silenciosa, que realitza el col·lectiu de majors de la Vall d’Alba en benefici de tots els veïns. Per això, des de l’Ajuntament treballem per a valorar la labor dels nostres majors”.

Diverses activitats infantils i espectacles taurins copen la resta del programa per a hui d’unes festes que, segons explica Marta Barrachinadesperten, cada vegada, un major interés fora de la localitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela