07:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Vall d’Uixó prepara la campanya comercial de Nadal

Els tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó estan realitzant visites a tots els comerços i pimes de la ciutat per a preparar la nova campanya comercial de Nadal, dins del projecte ‘De tot, ben a prop’ que “promociona el comerç local, de proximitat i el seu valor afegit”, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

Gràcies a aquest treball de camp s’està actualitzant la base de dades de la qual disposa el consistori “per a adaptar-nos a la nova llei de privacitat” i també “per a contactar d’una manera més ràpida i directa amb els comerços, per a informar-los de totes les accions que promovem, des de campanyes, tallers de formació, ajudes o activitats de promoció, i que ens puguen preguntar els seus dubtes o fer-nos propostes”.

L’edil ha avançat que la Fira de Nadal tornarà a repetir ubicació en la plaça de l’Assumpció durant el pont de desembre. Fins al 22 de novembre els comerços interessats a participar en aquesta edició, que inclourà diverses novetats, poden presentar la seua sol·licitud i aportar la documentació necessària.

El canvi d’emplaçament d’aquesta fira “ha sigut un dels èxits d’aquesta legislatura i un punt d’inflexió, perquè molts vallers i valleres aprofiten aquests dies per a comprar els seus regals nadalencs”. A més “es converteix en un punt de trobada i d’oci per a les famílies, gràcies a les actuacions musicals i infantils i els tallers”.

Últimas noticias

Contenido relacionado