La Vall d’Uixó rep 321.615 euros del Govern d’Espanya per a la formació dels jóvens

Clavell: “El govern del Partit Popular és conscient que l'atur és el principal problema, per açò aporta 2,5 milions a les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a atallar la desocupació”.

470

El Govern d’Espanya, mitjançant el Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials, ha adjudicat 321.615 euros a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó per a la realització d’activitats formatives per als joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Així ho ha explicat el diputat nacional pel Partit Popular de la província de Castelló, Oscar Clavell.

“L’atur segueix sent el principal problema dels espanyols, sobretot en el que afecta dones i joves. Per açò, el Govern d’Espanya destina un total de 2,5 milions a les entitats locals de la Comunitat Valenciana perquè duguen a terme programes per a pal·liar la desocupació juvenil”, ha assenyalat Clavell.

Les subvencions procedeixen del Fons Social Europeu, que finança quasi el 92% dels projectes, amb l’objectiu de la integració sostenible en el mercat de treball de persones jóvens, que no treballen ni participen en els sistemes d’educació ni formació.

El diputat nacional pel PPCS ha assenyalat que “amb la crisi en la qual ens van ficar els socialistes, molts joves amb una excel·lent formació van haver de marxar fora d’Espanya a la recerca d’oportunitats. Ara, gràcies a les reformes aprovades en solitari pel PP, als programes i incentius que impulsa el govern de Mariano Rajoy, la taxa d’atur juvenil ha baixat en 20 punts i, encara que queda molt per fer, considerem que aquesta és la línia en la qual hem de continuar”.

Amb el programa ‘Muévete en Europa’ el PP pretén aconseguir professionalitat, formació específica, potenciar idiomes i les noves tecnologies.
Així mateix, Oscar Clavell ha lamentat que “el sectarisme de l’equip de govern de la Vall d’Uixó els ha portat a ocultar, a guardar silenci, sobre que és el govern del PP en Espanya al qual atorga aquestes ajudes”. “L’alcaldessa i el regidor no van donar la informació completa perquè l’ajuda ve d’un govern del Partit Popular”.