Domínguez: “Vallpala, un altre presumpte cas de favoritisme de l’alcaldessa Tania Baños”

Domínguez: “L’alcaldessa va fer cas dels requeriments dels funcionaris un mes després, quan les obres ja estaven acabades i per tant era impossible paralitzar-les”.

L'empresari valencià va ser exvicepresident del Banc de Financer i d'Estalvis (BFA) i exvicepresident de Bankia

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat que l’alcaldessa Tania Baños va ignorar fins en dues ocasions els informes dels tècnics municipals que li exigien paralitzar les obres de Vallpala, que no s’ajusten al plec de condicions de la concessió i que mancava de llicència d’obres.

D’aquesta manera, el PP ha denunciat “un altre presumpte cas de favoritisme de l’alcaldessa Tania Baños cap a empresaris vinculats al PSOE”.

Rovira  

Cal recordar que ahir els populars denunciaven que “un altre empresari afiliat al partit de l’alcaldessa gestiona les cantines dels dos camps de futbol municipals sense que s’haja tret el plec de condicions i sense adjudicació per part de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó”.

La portaveu adjunta del PP local, Gema Domínguez, ha explicat que “el setembre de 2017, el tècnic municipal encarregat de revisar el contracte amb Vallpala va fer la seua visita anual a les instal·lacions i va emetre informe sobre, que s’estaven realitzant unes obres irregulars, que no s’adaptaven al plec de condicions i per a les que no existia llicència d’obres. Amb aquest informe, la cap de servei d’Urbanisme va emetre un altre informe dirigit a Tania Baños i li demanà a l’alcaldessa que paralitzarà les obres. Vist que Baños va ignorar el primer escrit, la cap de servei d’Urbanisme va tornar a informar a l’alcaldessa, que un mes després va requerir al tècnic que es tornara a personar en Vallpala”.

No obstant això, “quan Tania Baños decideix fer alguna cosa ja ha passat un mes i les obres estan acabades, per tant no es pot paralitzar una cosa que ja està acabat”.

Domínguez es pregunta si“, Tania Baños ha intentat beneficiar a aquest empresari esperant un mes per a prendre una decisió”.

Per açò, els populars han exigit a Esquerra Unida i Compromís que expliquen “quina opinió tenen referent a aquesta situació”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela