Recuperats dos vehicles d’alta gamma un d’ells acabava de ser sostret a València

Esta actuació s'ha saldat amb la detenció de quatre homes de nacionalitat russa i ucraïnesa.

PublicitatAVL

Dins dels dispositius establits de manera permanent, a fi de previndre delictes a la província de València, en la matinada del passat dia 12 d’este mes, la Guàrdia Civil de Sagunt juntament amb el Destacament de València B de la Guàrdia Civil de Trànsit procedeix a la detenció de 4 persones d’edats compreses entre els 43 i 52 anys, de nacionalitat russa i ucraïnesa. Com a presumptes autors del robatori de dos vehicles de motor.

El presumpte autor va ser identificat mentre circulava al voltant de la 2.00 de la matinada del passat dia 21 pel municipi de Sagunt.

PublicitatRovira  

Els presumptes autors van ser identificats mentre circulaven al voltant de les 2.00 de la matinada del passat dia 12 pel municipi de Sagunt, quan en donar l’alt a dos vehicles marca TOYOTA s’observa que un d’ells té connectat un sistema de cablejat que uneix la centraleta del vehicle amb el sistema d’arrencada, en sospitar que poguera tractar-se d’un vehicle sostret se sol·licita al COC de València que sol·licite a la Policia Local de València que acudeixen al domicili del propietari a fi de consultar si li han sostret el vehicle, al que este constata que efectivament si li han sostret el seu vehicle.

Juntament amb este vehicle, viatjava un altre vehicle també d’alta gamma amb plaques de matrícula de Rússia, davant la sospita que el vehicle poguera trobar-se sostret, es procedeix a un registre d’este, localitzant a l’interior diversos utensilis utilitzats, tant per a duplicar claus, clonar centraletes o inhibidors de freqüència.

En efectuar un registre més exhaustiu d’este, es comprova que les identificacions de seguretat del vehicle estan manipulades, així com el bastidor del vehicle també es troba retroquelat.
Després de realitzar els agents les perquisicions necessàries, s’esbrina que el citat vehicle va ser sostret a Itàlia a principis de 2019.

Els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de quatre homes implicats en els delictes de falsificació de document públic i sostracció de vehicle de motor, els agents van intervindre els dos vehicles.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Sagunt.