Sis vehicles cremats mentre estaven aparcats en la via pública a Borriana

Dels quals 4 estan totalment calcinats i 2 parcialment.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut en l’extinció d’un incendi declarat aquesta matinada a Borriana i en la qual s’han vist afectats diversos vehicles estacionats en la via pública, concretament en un pàrquing al costat de la Llar Faller.

L’avís s’ha rebut entorn de les 05 h de la matinada, i fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una dotació de Bombers del Parc de Plana Baixa, pertanyent al Consorci Provincial. A la seua arribada, el foc afectava 4 vehicles completament i es corria el risc, que es propagara a uns altres més que estaven aparcats en la mateixa zona. Els esforços dels efectius de Bombers s’han centrat a extingir el foc dels cotxes afectats i evitar la propagació cap a la resta de vehicles.

El foc s’ha pogut donar per controlat ràpidament, a les 05.30 h de la matinada i a les 06.30 hores s’ha donat per extingit completament.
Finalment, quatre vehicles (2 furgonetes i dos turismes) s’han vist completament calcinats i altres dos (dos turismes) han tingut una afectació parcial. Tots ells estaven estacionats en bateria.

: Valencià