12 C
Valencia

El Govern destina 64 nous vehicles per a la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana

Del total de vehicles, 32 van destinats a la província de València, 26 a la d'Alacant i 6 a la de Castelló.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha visitat hui l’Aquarterament de Cantarranas on ha presentat al costat del General Cap de la VI Zona, José Hermida, els nous vehicles oficials de dotació per a la Comandància de València per a reforçar la seguretat ciutadana.

Juan Carlos Fulgencio ha informat que la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana ha rebut 64 nous vehicles. Del total, 32 van destinats a la província de València, 26 a la d’Alacant i 6 a la de Castelló.

- Publicitat -

Segons ha assenyalat el delegat, amb la renovació de part de la flota de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana, “el Ministeri de l’Interior aposta per incrementar l’eficàcia de les actuacions de l’Institut Armat, al mateix temps que millora la seguretat i les condicions laborals dels agents”.

Fulgencio ha assenyalat que es tracta de “uns vehicles molt esperats, davant una flota més que obsoleta”. El delegat ha afegit que “no vénen a completar totes les aspiracions plantejades, però benvingut siga aquest impuls per a millorar les condicions de seguretat”.

- Publicitat -

Així mateix ha afegit que “el Govern és conscient que queda molt per fer en relació amb la millora de les condicions en les quals desenvolupa el seu treball les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. “Després d’anys en què les inversions han brillat per la seua absència –ha manifestat- aquest Govern ha posat sobre la taula un ambiciós pla inversor per a millorar un altre dels aspectes fonamentals, com són les casernes i les comissaries”.

Per a això, segons ha recordat el delegat, el Ministeri de l’Interior ha aprovat una sèrie de plans que suposaran la reforma i millora de les infraestructures de seguretat de l’Estat.

- Publicitat -

Aquest paquet de mesures, que comporta una inversió de 850 milions d’euros, afecta a comissaries de la Policia Nacional, a casernes de la Guàrdia Civil, a centres penitenciaris i altres instal·lacions penitenciàries i als Centres d’Internament d’Estrangers.

Amb el primer pla aprovat, denominat “Pla d’Infraestructures per a la Seguretat de l’Estat 2019-2025”, s’invertiran 600 milions d’euros en els pròxims set anys per a la reforma i construcció de comissaries de la Policia Nacional i casernes de la Guàrdia Civil. En concret, es destinaran 275 milions d’euros a comissaries, altres 275 milions a casernes i 50 milions addicionals a obres en altres instal·lacions dependents de la Secretària d’Estat de Seguretat del Ministeri de l’Interior.

L’objectiu d’aquest pla, ha indicat Juan Carlos Fulgencio, és “escometre la modernització general de les comissaries i les casernes mitjançant obres de construcció de noves instal·lacions o de gran reforma d’edificis preexistents”. A més de millorar aquestes instal·lacions, també es pretén dotar-les d’una major eficiència energètica.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià