20:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El veí d’Alfafar, Iván Penalba, primer valencià a representar a Espanya en el Mundial 24 hores.

En la localitat de Pinte, Madrid, s’ha consolidat com a campió d’aquesta prova en la qual ha aconseguit la marca de 240 quilòmetres en 24 hores, aconseguint traure 32 quilòmetres de diferència al segon classificat i quedant-se a tan sols 6 quilòmetres del rècord nacional. A més aquesta marca li ha fet ser la persona amb millor marca en 2017, aconseguint classificar-se com el número u per a la selecció espanyola de 24 hores.

El alfafarense sempre marca les seues carreres amb un caràcter solidari, per la qual cosa en Pinte va aconseguir més d’1.500 quilos d’aliments que van ser donats a Creu Roja. Com no podia ser d’una altra manera, per al pròxim gran esdeveniment que li espera al juliol, ja està treballant amb l’Ajuntament d’Alfafar per a preparar un gran acte solidari del qual tota la població i la província de València puguen sentir-se partícips.
Ivan Penalba disposa d’un compte en Instagram on comparteix les seues experiències i on anima a unir-se a les seues causes solidàries, @ivanpenalbalopez. En aquesta xarxa social es pot conéixer més de prop al jove que vol crear somriures unint esport i solidaritat.
El poble d’Alfafar se sent agraït amb Penalba per portar la solidaritat a qualsevol part i se sent content i orgullós per la participació d’Ivan Penalba en el pròxim Mundial de 24 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado