El 75% de veïnat de Mislata està orgullós de pertànyer al municipi

L'Ajuntament de la localitat realitza per seté any el Sondeig d'Opinió Ciutadana

Foto: Javier Zapata
PublicitatAVL

L’Ajuntament de Mislata ha presentat este matí l’estudi que plasma les dades recollides per seté any en el Sondeig d’Opinió Ciutadana. Este treball mostra la valoració dels serveis municipals, el perfil sociològic de la ciutadania i l’opinió sobre la gestió política i els representants polítics del municipi.

Com a novetat d’enguany, una de les preguntes buscava conéixer l’arrelament d’identitat cap al municipi. Després de realitzar el sondeig, s’ha descobert que un 75% de la ciutadania se sent orgullosa de viure a Mislata, un 17% només a vegades, i un 5% diu no sentir-se mai lligada al sentiment de pertinença a la ciutat.

PublicitatRovira  
Foto: Javier Zapata

Respecte a la satisfacció amb de l’ajuntament, quasi el 60% de la població diu sentir-se bastant o molt satisfeta amb la gestió. De els problemes detectats per la ciutadania, tornen a destacar aquells generats per la densitat de població, l’aparcament, o el transport públic.

Respecte als programes socials, cal assenyalar la positiva puntuació de tots els serveis, que superen el 5 sobre 10. Però els millor valorats són el menjador escolar d’estiu i en vacances (7,17), les activitats per a recaptar fons contra el càncer (6,71), les beques de menjador (6,67) i les beques de transport per a estudiants i persones majors (6,5).

Respecte a la part de valoració política, l’alcalde torna a ser el líder millor valorat, igualant xifres d’anys anteriors (6,92); i de la mateixa manera l’oposició obté resultats similars al d’anteriors sondejos. López Bronchud, del PP (3,28), Gil Marín, de Compromís (2,91), González Murgui, de Ciudadanos(2,76) i Galán Leal, de VOX (1,666) no aconsegueixen l’aprovat.

Foto: Javier Zapata

La posada en marxa d’este estudi és una prova del compromís amb generar més participació, informació i transparència; i és necessari continuar avaluant els problemes detectats per la ciutadania, valorar la gestió dels programes i iniciatives dutes a terme durant aquests últims anys, i posar en valor l’opinió dels veïns, per a continuar millorant la ciutat gràcies al feed-back amb la ciutadania”, ha comentat l’alcalde, Carlos Bielsa, durant la presentació dels resultats.

Des de hui està disponible en la web de l’Ajuntament el document íntegre amb totes les preguntes realitzades, així com els resultats.

 

Publicitat