15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Veïns de La Canyada arrepleguen signatures perquè no lleven els nombres dels carrers

El ple municipal d’aquest mes va aprovar una moció de Compromís, amb el suport de PSOE, PASIP i EU, on demanava proposar a la Junta de Barri de la Canyada, màxim òrgan de Participació en el barri, que els veïns decidisquen si l’actual carrer 549 passa a cridar-se Calle de l’Editor Vicent Miguel Carceller.

El PP de Paterna ha criticat que es “òbriga el meló de canviar els nombres de carrer per noms, modificant la nomenclatura tradicional del barri de La Canyada”.

Veïns de La Canyada no han tardat a mobilitzar-se i han començat a arreplegar signatures per a “mantenir La Canyada com sempre ha estat. En la nostra urbanització sempre ens hem diferenciat per tenir nombres en els carrers en comptes de noms com en la resta dels pobles i ciutats. Ara, l’Ajuntament vol llevar-nos els carrers de tota la vida i fer-les nominatives sense preguntar-nos als veïns si volem o no aqueix canvi. És innecessari i l’Ajuntament hauria de gastar el temps i els diners en coses realment importants com per exemple arreglar els carrers que facen pena”, explica el text de recollida de signatures.

Últimas noticias

Contenido relacionado