La Policia Nacional desmantella un pis de venda de droga a Manises

S'ha confiscat 135 grams de cocaïna, 30 grams d'haixix, 3000 euros, dos telèfons mòbils, una balança de precisió, un disc dur i una agenda amb anotacions.

Agents de la Policia Nacional han detingut a una parella, un home i una dona de 43 i 42 anys respectivament, desmantellant un pis de venda de droga a la menuda en la localitat de Manises. En el registre s’ha intervingut 135 grams de pel que sembla cocaïna, 30 grams d’haixix, 3000 euros, dos telèfons mòbils, una balança de precisió, un disc dur i una agenda amb anotacions.

Les investigacions es van iniciar arran d’una informació sobre un pis en la localitat de Manises, en el qual s’estaria venent gran quantitat de substàncies estupefaents a la menuda.

Durant les perquisicions, els policies van esbrinar que els habitants de l’habitatge era una parella que venia les substàncies des del seu domicili al llarg de tot el dia, amb una gran afluència de compradors que comptava amb “aiguaders” en els voltants per a vigilar la possible presència policial.

Finalment els agents van realitzar un registre domiciliari en el qual van detenir a la parella i van intervenir 135 grams de pel que sembla cocaïna, 30 grams d’haixix, 3000 euros, dos telèfons mòbils, una balança de precisió, un disc dur i una agenda amb anotacions.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish