viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Venda en línia de les llotges per a la Batalla de Flors

Les persones interessades a participar en la Batalla de Flors de la Gran Fira de València, que se celebrarà el pròxim dia 30 a les 20 hores al passeig de l’Albereda, podran adquirir les entrades a partir d’aquest dijous, dia 20, quan a les 9.30 hores del matí s’iniciarà la primera fase de la venda en línia. Enguany hi haurà un total de 500 llotges, mantenint-se així l’ampliació iniciada en 2015. Com a gran novetat hi haurà fins a 440 places de tribuna, sense flor, per només dos euros cada entrada.

“Un any més potenciem una celebració emblemàtica com la de la Batalla de Flors amb més entrades, gràcies a eixes 440 places de tribuna extra, que es vendran de forma individual. Centenars de persones podran així gaudir d’un dels moments més esperats de la Gran Fira de València”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Aquest dijous es posaran a la venda a través del web www.batalladeflors.com un total de 183 llotges amb una capacitat cadascuna de sis persones i un preu total de 30 euros; dilluns, dia 24, també a partir de les 9.30 hores se’n posaran a la venda via en línia unes altres 182. D’una altra banda, enguany també hi haurà l’opció d’adquirir presencialment les entrades per a la Batalla de Flors. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9.00 hores quan les taquilles de Vivers vendran les entrades per a un total de 60 llotges, quedant-ne la resta reservades per a compromisos protocol·laris. A més, les entrades per a tribuna, sense flor, tindran un preu de dos euros i es podran comprar també el dia 20 i el dilluns 24. Cadascun d’aquests dies se’n vendran 220.

Enguany, a banda de diversos sectors de les falles de la Junta Central Fallera, hi ha convidades entitats relacionades amb festes populars de la ciutat (que de manera rotatòria enguany correspon a les de Sant Marcel·lí i Patraix), falles de l’Horta Sud i l’associació Jarit.

Últimas noticias

Contenido relacionado