En venda 33.300 metres quadrats del Parc Logístic de València

parc valencia venda actualitat valenciana

La Conselleria d’Habitatge, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), ha obert el termini per a la presentació d’ofertes al concurs públic per a la venda 33.300 m² de sòl industrial logístic del Parc Logístic de València (PLV), repartits en dues parcel·les, una de 24.700 m² i una altra de 8.600 m², segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Mitjançant aquest concurs s’ofereixen parcel·les destinades a la implantació d’empreses i serveis lligats al sector del transport que contribuiran a la consolidació d’un parc logístic de caràcter metropolità de referència. La concentració d’instal·lacions i activitats en el parc està actualment potenciant eficaçment la competitivitat del sector.

Per a facilitar l’accés a aquestes parcel·les, EIGE ofereix diferents modalitats de comercialització: la compravenda -també amb possibilitat de pagament ajornat- i el dret de superfície.

Les empreses interessades podran retirar la informació en les oficines del carrer Vinatea 14 de València i a través de la pàgina web . Per a qualsevol consulta tècnica poden contactar en el telèfon 961 964 772 o dirigir la consulta al correu electrònic . El termini de presentació d’ofertes conclou dins de 60 dies naturals a la publicació en el DOGV i haurà de fer-se en les oficines del carrer Vinatea.

En la valoració de les ofertes del concurs es tindrà en compte la qualitat del projecte, la inversió en l’emplaçament per a l’inici de l’activitat, el nombre d’empleats associats a la inversió, així com l’oferta econòmica.

En l’actualitat, 17 empreses del sector del transport i la logística estan implantades o en procés d’implantació en el PLV. L’impuls donat pel nou Consell en els dos últims anys ha suposat la reactivació del parc amb la venda de més de 142.359 m², enfront dels menys de 10.000 m² que es van vendre durant l’anterior legislatura.

Així mateix, cal destacar que durant 2018 també està previst traure el plec per a la concessió de l’aparcament per a vehicles pesats previst en una parcel·la de 46.800 m² en el PLV.

Actualment, fruit de l’impuls donat per l’actual Consell al PLV, el nivell d’ocupació del sòl destinat a activitats logístiques i empresarials supera ja el 80%. A més, amb la comercialització de les últimes parcel·les logístiques de EIGE previstes, l’ocupació del sòl passarà a ser el 90%.