domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els venedors del Mercat Central reten homenatge aquest dimecres a la Mare de Déu dels Desemparats amb ofrena de flors i “Cants d’albaes”

Els venedors del Mercat Central de València celebraran hui, la seua tradicional ofrena de flors a la imatge de la Verge dels Desemparats que durant tot l’any es venera en una capella dins del mateix mercat, i que romandrà exposada una setmana en el centre del recinte.

L’homenatge a la Mare de Déu començarà a les 12 hores, amb una oració a l’interior del mercat, a càrrec del rector dels Santos Juanes, Vicente Vicedo, han explicat fonts del Mercat Central.

A continuació, els venedors entonaran “Cants d´Albaes” i cantaran l’himne de la coronació de la patrona davant la seua imatge, en el centre del mercat, que rebrà l’ofrena floral de les Cambreres de la Verge del Mercat Central, que també són venedores i que s’encarreguen de la cura de la imatge i de l’organització d’aquest homenatge.

La imatge de la Verge dels Desemparats, que llueix un mantell brodat en or i plata regalat pels mateixos venedors, estarà exposada en el centre del mercat des d’aquest dimecres fins dimecres que ve, 17 de maig, quan tornarà a la seua capella, situada dins del mercat, on és venerada des de fa 24 anys.

Així mateix, igual que altres anys, durant aqueixos set dies “els venedors arreplegaran donatius en una urna que, posteriorment, seran destinats a la Casa de la Caritat”.

Igualment, aquesta vesprada tindrà lloc una missa en sufragi pels venedors difunts, en la Real Parròquia dels Santos Juanes.

Últimas noticias

Contenido relacionado