El vent aconsegueix ratxes de 119 km/h i arranca branques d’arbres a València

Els forts vents que han afectat aquesta nit a la Comunitat Valenciana han aconseguit ratxes de fins a 119 quilòmetres per hores a l'interior de la província de Castelló i han arrancat branques d'arbres a la ciutat de València.

Els forts vents que han afectat aquesta nit a la Comunitat Valenciana han aconseguit ratxes de fins a 119 quilòmetres per hores a l’interior de la província de Castelló i han arrancat branques d’arbres a la ciutat de València.

Segons informa Emergències de la Generalitat, durant les últimes hores s’han registrat dotze trucades relacionades amb el vents, que han bufat amb força fins a aconseguir els 119 quilòmetres per hora en la Serra d’Engarceran, els 116 quilòmetres a la Pobla de Benifassà, els 113 a Alcoi, lso 100 a Titagües, 97 a les illes Columbretes i els 92 quilòmetres per hora a Aiora.

A la ciutat de València, la incidència més destacable ha sigut la caiguda de branques d’arbres en la gran via del Marqués del Túria, però sense causar danys personals, han indicat les fonts.

A la província de Castelló, el Consorci de Bombers ha realitzat fins a les 00.00 hores de hui 26 serveis relacionats amb el vent, encara que sense afectar cap d’ells a persones.

En les aigües costaneres de Castelló, València i Alacant bufa vent del nord amb força set a huit amb presència d’ones de tres metres mar endins.

Publicitat