domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vents de fins a 75 km/h i pluges febles desplomen les màximes

El vent, que ha aconseguit ratxes de fins a 75 km/h, i les pluges caigudes a Castelló i en menor mesura a València han fet desplomar-se les temperatures màximes d’ahir dissabte respecte a la jornada prèvia, amb diferències de fins a sis graus en el cas de la capital valenciana, que no ha passat de 15.

Segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), la màxima més alta de la província de Castelló ha estat en Vinaròs, amb 16 graus, seguida pels 15 de la capital de la Plana (cinc menys que el divendres), els 7 de Morella i els 5 de Castellfort.
A València destaquen les màximes d’Oliva amb 18 graus, de Xàtiva i Polinyà amb 16 (tres menys que el divendres), València amb 15 (sis menys), Manises amb 14 (cinc menys) i Utiel amb 7 (cinc menys).

Respecte a la província d’Alacant, la màxima més alta ha estat la de l’Altet, amb 19 graus, seguida per la capital amb 18 (dos menys), Xàbia amb 17 (tres menys), Alcoi amb 13 i el Pinós amb 12.

Quant als vents, les ratxes més elevades s’han registrat a Xàtiva (75 km/h), l’aeroport d’Alacant-Elx (68), Alcoi (66), Utiel i Orihuela (63), Fredes (58), Pego (57), el Pinós (56) i València i el seu aeroport, ambdues amb 54 quilòmetres per hora.EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado