La Verge dels Desemparats visita per primera vegada Carlet aquest cap de setmana

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visitarà aquest cap de setmana, per primera vegada, la localitat valenciana de Carlet “després de les contínues peticions i els veïns per la gran devoció que tenen a la Mare de Déu”, ha indicat el rector José Ribes.

La imatge arribarà el divendres, 20 d’octubre, a Carlet, on serà rebuda a la vesprada en la Plaça Salvador Giner, des d’on serà traslladada a la parròquia de San José que acollirà la celebració d’una missa i vigília d’oració, a les 19.30 hores.

Rovira  

El dissabte, dia 21, la imatge de la Mare de Déu presidirà en la mateixa parròquia la celebració del rés de laudes, rosari i missa solemne, a les 12 hores, i a partir de les 15 hores visitarà l’ermita de Sant Bernardo, la residència mixta de la tercera edat, el cementeri, on es resarà un respons, i la residència “La Llum”.

Posteriorment tindrà lloc una ofrena de flors en la plaça del Convent I La Vila prèvia a l’entrada de la imatge en la parròquia de l’Asunción de La nostra Senyora, a les 19.30 hores, on se celebrarà una missa i a la nit, una vigília d’oració.

El diumenge la parròquia de l’Asunción acollirà la celebració de diverses misses, a les 9.30, a les 10.30 la dels xiquets seguida per la presentació de xiquets a la Verge, i a les 12.30, l’eucaristia solemne. Ja a la vesprada se celebrarà una processó amb la imatge pelegrina que serà acomiadada i traslladada, de nou, a la Basílica.

La visita a Carlet és l’última eixida de la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats d’enguany fora de la ciutat de València, ja que les pròximes visites seran en la capital valenciana, a les parròquies de La nostra Senyora del Socors i del Sant Àngel custodio.

PublicitatJuega Limpio Orihuela