Vicent Soler renova el seu càrrec com a Conseller d’Hisenda i Model Econòmic

Soler: "4 anys al davant amb un compromís claríssim. Treballar per un sistema de finançament autonòmic just"

305

A les 12.45 de hui, el Conseller d’Hisenda, Vicent Soler, renovava quatre anys més el mateix càrrec que va exercir la legislatura passada. Acompanyat de la vicepresidenta, Mònica Oltra, es reafirmava així la força del pacte entre les formacions polítiques al govern de la Comunitat.

El Conseller ha volgut pronunciar un discurs breu però concís als que creu que seran els reptes prioritaris al seu futur mandat: El finançament i la gestió dels recursos per garantir els serveis públics com sanitat, dependència, transport públic… En paraules de Soler: “Reiterar que estem pendents de moltíssimes coses importants. El finançament és un tema prioritari. Mentrestant continuarem treballant amb el rigor d’utilitzar els diners públics de forma responsable”.

També assenyalava la necessitat de treballar per un canvi necessari de model econòmic a les empreses valencianes per adaptar-se a la nova Europa i el món globalitzat al qual cada vegada més anem sumant-nos per col·locar a la Comunitat Valenciana a un lloc privilegiat. “Hem d’apostar per la innovació, el talent, les ganes de transformar i la capacitat de treballar dels valencians. Hem d’ajudar a fer que les nostres empreses puguem fer eixe canvi. Jugar per eixe nou model econòmic”.

Per acabar, no han faltat les paraules d’agraïment a la seua família i equip, sense els quals el mateix Soler reconeixia que no es veu capaç d’afrontar un repte com gestionar una gran Comunitat com la nostra.