16:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vicente Ferrer acusa Bonig de “negada i covard” per no donar suport a Betoret

El secretari general del PP de València carrega també contra Valencia Plaza i El Mundo per publicar sobre la possible imputació de Vicente Betoret.

Dijous passat 1 de juny se celebrava en el districte de Trànsits de València un dels sopars periòdics que es realitzen amb els afiliats, en la qual participen sovint membres de la gestora local, diputats i convidats de la ciutat. En esta ocasió i per sorpresa, van fer la seua aparició alguns dels membres més crítics amb la direcció del PPCV: els regidors Beatriz Simón, Lourdes Bernal, Alfonso Novo i l’assessor Luis Salom, tots ells relacionats amb el cas Taula. La comitiva va arribar encapçalada pel secretari del Partit Popular en la província, Vicente Ferrer, qui durant l’acte no va dubtar a posar-se en peu i donar un discurs davant de tots els militants allí presents arengant-los contra la presidenta regional, Isabel Bonig; “la candidatura alternativa” de Mari Carmen Contelles; i els mitjans València Plaza i El Mundo.

El secretari general va fer tota una llista de reprotxes a mitjans de comunicació i polítics als quals assenyalava com a culpables de l’actual situació del partit. La llista va començar per València Plaza i El Mundo, als qui va acusar d’assegurar en el seu moment que l’actual president provincial seria imputat una vegada s’alçara el secret de sumari del cas Taula. Segons Ferrer, esta maniobra va ser incentivada per companys de partit que van acudir a estos mitjans per a explicar este pronòstic. Segons el secretari general, estos afiliats anaven “d’una porta a l’altra amb el missatge que Vicente Betoret anava a ser investigat i hauria de dimitir”.

A continuació, els va arribar el torn als membres del grup popular en la Diputació de València, als qui va assenyalar d’aprofitar la situació del moment per a desprendre’s de Betoret i repartir-se els càrrecs de la Junta Directiva Provincial del Partit. Va acusar el grup de diputats d’una arrogància tal que “ni el president ni jo podíem entrar en la diputació”. La “candidatura alternativa” de Mari Carmen Contelles va sorgir com a fruit que Betoret no fóra imputat i no dimitira. Moment que va aprofitar per a vanar-se del projecte de renovació i democràcia que ve exhibint l’exalcaldessa de la Pobla de Vallbona.

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Perquè tu et vas equivocar, perquè tu et vas comportar indignament amb un company, i perquè ara estàs acollonada, perquè ara tens por a perdre el lloc, ens partiràs el partit a tots, ens ficaràs en un embolic «del carajo» perquè vas ser negada i ara eres covard” (Vicente Ferrer). [/perfectpullquote]

El secretari provincial finalment va denunciar que hi havia pressions de la presidenta Isabel Bonig en les quals es donava ordre de qui s’hauria de votar en el congrés provincial. Ferrer va afirmar estar indignat amb la situació i va assenyalar, referint-se a la presidenta regional, que es va portar “indignament” amb un company i que ara tenia por de perdre el lloc. Va sentenciar directament a Bonig afirmant que “Perquè tu et vas equivocar, perquè tu et vas comportar indignament amb un company, i perquè ara estàs acollonada, perquè ara tens por a perdre el lloc, ens partiràs el partit a tots, ens ficaràs en un embolic «del carajo» perquè vas ser negada i ara eres covard”. Finalment es burlava al costat d’algun dels presents que un ximple amb por és “com un mico amb una pistola”. Referint-se a la frase citada anteriorment.

La direcció general del partit encara no ha fet declaracions sobre si se li obrirà un expedient sancionador.

Des de la Direcció Regional encara no s’han fet declaracions sobre si es prendrà cap mesura disciplinària sobre este tema, com sí que va ocórrer amb l’exconseller Rafael Blasco després de les declaracions públiques que va fer, en el qual va qüestionar la política d’Alberto Fabra contra la corrupció i la insinuació que s’havia dirigit contra ell a l’Advocacia de la Generalitat. Açò li va valdre que la Direcció nacional del Partit Popular li obrira un expedient sancionador.

Últimas noticias

Contenido relacionado