Vicente Mir deixa de ser entrenador de l’Elx

El club il·licità ha decidit rescindir la relació contractual amb Vicente Mir com a entrenador del primer planter de l’Elche CF.

Mir deixa la banqueta de l’equip amb la segona posició al tauler, però l’exigència de tenir “un dels millors planters de la categoria”, com ha afirmat Jorge Cordero, director esportiu de l’Elx, ha estat massa elevada.

“Ara mateix la nostra prioritat és aconseguir que el planter recupere el seu millor joc”, ha comentat Cordero en roda de premsa per a explicar els motius pels quals el club ha pres la decisió de rescindir el contracte amb Vicente Mir.

Quatre empats i tres derrotes deixen els il·licitans a 11 punts del líder, i tan sols 1 punt per davant dels seus dos rivals més propers, xifres insuficients per a la directiva de l’Elx que considera que el rendiment de l’equip està molt per davall de les seues possibilitats al grup III de la Segona Divisió B.

Per part del club s’agraeix els serveis professionals de Vicente Mir com a entrenador del primer equip, i es comença a recerca d’un entrenador que es faça càrrec de l’equip.

Mentrestant, José Luis Acciari, entrenador del filial, i Óscar Sánchez, segon entrenador amb Mir són els tècnics que continuaran la preparació de l’equip mentre es resol el nom de qui serà el proper entrenador de l’Elx.