22 C
Valencia

Vicente Mompó és elegit president provincial del PP de València amb el 98,4% dels vots

Les votacions s'han celebrat en el Palau de Congressos i també en les seus locals del partit en els municipis de la província.

- Publicitat -AVL

Vicente Mompó ha sigut elegit nou president provincial del PP de València després de la votació celebrada en el XV Congrés del PP de la província de València que s’ha desenvolupat hui en el Palau de Congressos de la capital del Túria.

Les votacions han llançat un saldo de vots emesos pels compromissaris de 2.356 –d’un total de 2.590 que tenien dret a votar en este congrés– el que representa un 91% de participació. Un total de 450 persones ho han fet de manera presencial en les urnes distribuïdes en el Palau de Congressos –encara que no tots han entrat a l’auditori per la reducció de l’aforament a 300 persones per les mesures contra l’expansió de la COVID-19– i la resta en les seus locals del partit.

La candidatura proposada pel nou president, Vicente Mompó, ha obtingut el 98,4% dels vots emesos vàlids (2.319), mentre que s’han registrat 7 nuls i 30 en blanc.

Mompó ha anunciat que li acompanyarà en esta candidatura com a secretària general, Elena Bastidas, mentre que Carlos Gil i José Vicente Anaya seran els dos coordinadors generals.

Pepe Todolí serà sotssecretari d’Organització; Reme Mazzolari s’encarregarà de Política Territorial; Ana María Gil serà la sotssecretària de Polítiques Socials i Salvi Pardo liderarà l’àrea d’Innovació i Sostenibilitat.

Juan Giner serà el president del Comité Electoral, mentre que Álex Gallego portarà el Comité d’Ètica, mentre que María José Catalá presidirà el Comité d’Alcaldes i Jaime Soler li acompanyarà en la vicepresidència.

Ernesto Fernández serà el responsable d’Estudis i Programes; Mercedes Pastor de Relacions Institucionals; Víctor Soler de Comunicació; Ruth Sánchez de Despoblació i Marcial Díaz de Formació.

El Comité Assessor de Presidència el liderarà Ximo Segarra; Fernando de Rosa s’encarregarà de l’Oficina Parlamentària; Paco Teruel de Tresoreria; Juan Ramón Adsuara portarà l’Oficina d’Informació; Javier Montero serà el responsable d’Estratègia Política i Modest Martínez s’encarregarà de l’Oficina del Valedor de l’Afiliat i Simpatitzant.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià