Vicente Valls va assessorar Ciudadanos en 2015 i va muntar una empresa urbanística 9 dies abans d’eleccions amb un imputat en el cas del Banco de Valencia

L'autoproclamat candidat dels socialistes de Benaguasil a l'alcaldia va donar xarrades a militants de la formació taronja.

Abans de llegir l’article el lector ha de reflexionar si creu en les casualitats, perquè són moltes les que es donen al voltant de Vicente Valls. El candidat a alcalde pel PSOE a Benaguasil, o almenys així s’ha autoproclamat davant nombrosos veïns en la localitat, va jugar un paper determinant en el procés electoral de 2015 per a donar impuls a candidatures que pogueren desmuntar la majoria absoluta del Partit Popular.

Casualment, el que hui és candidat dels socialistes, participava en sessions de formació i assessorament de la formació taronja, una formació que, en contra de l’ocorregut en la majoria de municipis d’Espanya és una de les reivindicatives amb el grup municipal popular.

PublicitatTroballengua  

Casualment, en el mateix moment electoral previ a les eleccions del 24 de maig de 2015, es va crear una empresa amb 70.000 euros de capital social anomenada DEVYDEG SL amb l’objectiu social “d’urbanització, construcció i promoció de tot tipus d’immobles”. 9 dies abans d’eleccions l’empresa és constituïa amb finalitats urbanístiques.

Casualment l’empresa té dos administradors: Vicente Valls i Impulse Asesores Corporativos Sociedad Limitada, esta última té com a administrador únic a Burosorni SL, que al seu torn destapa la cara de Carlos Pascual de Miguel: el notari imputat al costat de Juan Bautista Soler i Domingo Parra en el judici pel saqueig del Banco de Valencia.

El judici pel Banco de Valencia es va iniciar el passat 24 de setembre i podria condemnar al notari jubilat Carlos Pascual de Miguel, amb una pena que oscil·la entre els sis anys i mig, i els vuit anys i mig de presó.

Casualment la direcció d’este diari, després de publicar la setmana passada algunes de les vinculacions empresarials del Sr. Valls, va haver de suportar les pressions del candidat socialista, i ha notificat a l’Associació Nacional de Premsa pressions a familiars en la localitat del Camp del Túria.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana