Vicente Valls va assessorar Ciudadanos en 2015 i va muntar una empresa urbanística 9 dies abans d’eleccions però no ho va fer amb un imputat del Banco de Valencia

L'autoproclamat candidat dels socialistes de Benaguasil a l'alcaldia va donar xarrades a militants de la formació taronja.

El que hui és candidat dels socialistes, participava en sessions de formació i assessorament de la formació taronja, una formació que, en contra de l’ocorregut en la majoria de municipis d’Espanya és una de les reivindicatives amb el grup municipal popular.

En el mateix moment electoral previ a les eleccions del 24 de maig de 2015, es va crear una empresa amb 70.000 euros de capital social anomenada DEVYDEG SL amb l’objectiu social “d’urbanització, construcció i promoció de tot tipus d’immobles”. 9 dies abans d’eleccions l’empresa és constituïa amb finalitats urbanístiques.


En relació a la notícia publicada el 29 de setembre de 2018: Ciudadanos en 2015 i va muntar una empresa urbanística 9 dies abans d’eleccions amb un imputat en el cas del Banco de Valencia, la direcció d’este mitjà de comunicació es retracta públicament d’algunes de les manifestacions fetes en l’anomenat article per no ser correctes. Concretament sobre els fets descrits a continuació: D.Vicente Valls no ha tingut cap relació de soci amb D. Carlos Pascual de Miguel. Per tant D. Vicente Valls no té cap relació amb este home ni amb cap altre senyor vinculat al procediment judicial del Banco de Valencia esmentat en la notícia.

 

Publicitat