El vídeo de Nadal d’Onda es converteix en viral

Ballester: "Ens han anomenat de tota Espanya per a felicitar-nos per la iniciativa i Lola s'ha convertit en un fenomen de xarxes".

PublicitatAVL

Milers de persones de tota Espanya han compartit durant esta setmana l’emotiva història de Lola i Alberto, el curtmetratge de l’Ajuntament d’Onda per a felicitar el Nadal i, alhora, conscienciar sobre la importància d’adoptar animals, en comptes de comprar.

Així, el vídeo ja registra més de 100.000 reproduccions en les diferents plataformes digitals, tant canals institucionals de l’Ajuntament com d’altres col·lectius i particulars que s’han sumat, i ha arribat als mitjans de comunicació de tota Espanya i diferents televisions, que s’han fet tire d’esta iniciativa.

PublicitatRovira  

“Ens hem quedat sorpresos del gran acolliment del vídeo, és la tendència del moment en xarxes socials i grups de whatsapp i ens han arribat missatges de tota Espanya per a felicitar-nos per la iniciativa. Lola s’ha convertit en un fenomen de xarxes per una bona causa, conscienciar als ciutadans sobre l’abandó d’animals de companyia i promoure l’adopció”, ha assenyalat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Cal recordar que este projecte s’emmarca en el compromís de l’equip de Govern pel sacrifici zero d’animals de companyia a Onda, i que acompanya a altres accions com la campanya de #OndaAdopta que ha posat en marxa durant esta setmana pels carrers i comerços de la localitat. Així, s’han instal·lat siluetes de gossos de cartó amb un codi QR que dirigeix al ciutadà a una plataforma on es pugen les fotos i fitxes dels gossos que busquen una llar, amb la finalitat d’evitar ser sacrificats.

Per primera vegada l’Ajuntament d’Onda ha substituït les postals en paper, estalviant costos econòmics i impacte mediambiental, per este vídeo amb missatge social.

Emotiva història

En la història, Alberto, un xiquet d’Onda de 8 anys, ix tots els dies de la seua casa camí del col·legi acompanyat del seu pare i es troba amb una gossa abandonada al carrer. Dia a dia es fixa en ell i en la seua tristesa. A l’hora d’escriure la carta als Reis Mags, no demana res per a ell, només que l’ajuden a trobar una llar per a la seua amiga Lola, nom amb el qual ha batejat a la gossa. El dia de Reïs, es troba el seu regal en l’arbre de Nadal i, en obrir-lo, descobreix un collaret amb una placa gravada on posa Lola. A l’instant, toquen al timbre i apareix una xica de l’associació Segona Oportunitat d’Onda, que es dedica a buscar llars d’acolliment per a animals abandonats, amb Lola. Un pla del xiquet i la gossa jugant, felices, tanca la història.

El vídeo ha comptat amb la col·laboració de l’associació Segona Oportunitat d’Onda, que s’encarrega de fomentar l’adopció d’animals.

Publicitat