La Vila Joiosa, triada millor model de platges nudistes d’Espanya

Sota el lema "La Vila, platges per a tots" el municipi alacantí pretén preservar la consolidada tradició nudista de les conegudes platges Racó del Conill i L’Esparrelló, bressol del naturisme a la província des de fa dècades.

La Federació Espanyola de Naturisme ha triat a la Vila Joiosa com a model de gestió del nudisme, atesa la llei vigent de 1989.

Sota el lema “La Vila, platges per a tots” el municipi alacantí pretén preservar la consolidada tradició nudista de les conegudes platges Racó del Conill i L’Esparrelló, bressol del naturisme a la província des de fa dècades.

Enfront del fenomen de l‘augment constant en els últims anys de visitants no nudistes en esta mena de platges i el perill de pèrdua de la seua identitat, l’Ajuntament col·labora amb el col·lectiu nudista local en la senyalització amb caràcter informatiu i la recomanació de l’ús en nuesa.

Des de l’Ajuntament asseguren que esta distinció aporta una imatge positiva al municipi i, per això, continuen recomanant l’ús nudista en tots dos enclavaments, “perquè tant el Racó del Conill com L’Esparrelló mantinguen la seua identitat“.

CatalanSpanish