16.7 C
Valencia

La Vila Joiosa triplica les sancions policials per incompliment de mesures sanitàries

Fins a finals del mes de juliol, els agents van alçar 6 actes, mentre que les dos primeres setmanes d'agost ha augmentat fins a les 19 sancions.

- Publicitat -AVL

La Policia Local de la Vila Joiosa ha reforçat les labors de control per a impedir que s’incomplisquen en la localitat les mesures de prevenció sanitàries per a fer front a la Covid-19.

Ho ha anunciat Isabel Perona, edil de Seguretat Ciutadana vilera, després de triplicar-se respecte al mes anterior el nombre d’actes alçades pels agents de policia a la ciutat per incompliment de les mesures de prevenció. Fins a finals del mes de juliol, els agents van alçar 6 actes per no respectar les mesures indicades, mentre que la xifra durant les dos primeres setmanes d’agost ha augmentat fins a les 19 sancions pel mateix fet.

“Les actuacions dels nostres agents i l’augment de sancions certifiquen que hi ha hagut una relaxació general de la població amb el pas del temps respecte a l’ús de mitjans preventius per a evitar la transmissió del virus”, explica Perona, que insisteix que és necessari “el compromís de tots” i fa “una crida a la responsabilitat social”

Els agents de policia en col·laboració amb el personal de Protecció Civil controlen parcs, passejos i terrasses de bars, restaurants i pubs de la ciutat vigilant que els comerços compleixen amb totes les mesures de distanciament, seguretat i higiene, que el nombre de taules no s’ha augmentat per a compensar l’aforament del 75% de l’establiment, i que els seus clients compleixen amb estes mesures de prevenció.

Respecte a les platges, els agents de Policia Local i la unitat de vigilància aèria UDROPOL estan en estreta col·laboració amb els auxiliars de platges de la Generalitat, així com amb l’Inspector de Platges i socorristes, quant a la vigilància dels arenals per al compliment de la normativa de Platges Segures de la Comunitat Valenciana, informació dels seus usuaris, actuacions de rescat i qualsevol altre tipus d’incidències que sorgisquen.

“El control de platges no ha generat incidents des de la seua obertura l’1 de juny. En alguna ocasió s’ha tancat l’accés en alguna de les nostres platges més xicotetes per límit d’aforament, alguna cosa dins de l’habitual donada la temporada estival; però la tònica habitual és el compliment de la normativa i l’absència d’incidències a les platges”, diu l’edil de Seguretat Ciutadana.

D’altra banda, la Prefectura de Policia ha donat ordres de servei expresses per a la inspecció i vigilància de les zones de reunió de joves en parcs, recintes, places, llocs d’oci, i establiments d’oci nocturn, en concentrar este sector d’edat el nombre més gran de casos positius detectats a la ciutat. Per a això s’ha reforçat el servei ordinari amb agents de reforç extraordinari.

Des de Policia Local i l’Ajuntament de la Vila s’informa de les mesures de prevenció a través dels seus perfils oficials recordant que és imprescindible complir amb la normativa de seguretat sanitària i denuncien les reunions privades i festes, en espais públics o privats, que no compleixen estes mesures de prevenció posant en perill la salut de la població.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià