Vila-real prepara una nova edició de l’Aplec de Pasqua i el Campus Natura i obri el període de preinscripcions

S'ofereixen 115 places a Carles Sarthou, Botànic Calduch i La Panderola els dies 18, 23, 24, 25 i 26 d'abril i, com a novetat, enguany les preinscripcions es faran presencialment al Registre de l'Ajuntament i amb certificat digital

125
La Junta de Govern Local també ha tractat el projecte per a la primera correcció del carril bici de l'avinguda del Port

La Regidoria de Serveis Socials de Vila-real acaba de preparar una nova edició de l’Aplec de Temps Lliure i Campus Natura de Pasqua, per a la qual ja es poden realitzar les preinscripcions. Per segon any consecutiu, tots dos serveis es promouen junts per a oferir activitats adaptades a les diferents necessitats dels xiquets i xiquetes de Vila-real i les seues famílies. Amb aquest objectiu, s’ofereixen un total de 115 places per a xiquets de 3 a 16 anys, de les quals 100 es distribueixen als col·legis de Carles Sarthou (50) i Botànic Calduch (50), i les altres 15 al Centre d’Educació Especial (CEE) La Panderola, destinades especialment a aquells xiquets i xiquetes i joves amb capacitats diferents.

Les preinscripcions es podran realitzar des del proper dilluns 18 fins al 31 de març i, com a novetat, enguany es realitzaran de forma presencial al Registre de l’Ajuntament i amb certificat digital, per a garantir la realització del tràmit amb la màxima comoditat i sense necessitat d’haver d’eixir de casa. El dia 2 es publicarà la llista amb els números de preinscripció a http://seuelectronica.vila-real.es i el dia 3 es farà el sorteig de l’ordre d’inscripció i la publicació de la llista amb els torns per a apuntar-se. Del 8 al 10 d’abril serà el termini de liquidació i pagament del rebut de la inscripció.

Enguany, totes dues propostes d’oci es realitzaran els dies 18, 23, 24, 25 i 26 d’abril, amb un horari que abastarà des de les 8.00 fins a les 15.00 hores. L’horari estàndard serà de 9.00 a 13.00 hores, i els pares que necessiten que els seus fills acudisquen abans, disposaran d’Escola Matinera (de 8.00 a 9.00 hores) i desdejuni, si ho desitgen. També s’ofereix servei de menjador, a partir de les 13.30 hores, fins al tancament, a les 15.00 hores.

Els preus des dels dies fins als 43 euros per als cinc dies. Així, aquells que facen ús del servei bàsic pagaran 10 euros; els qui s’inscriguen a les activitats bàsiques i Escola Matinera pagaran 20 euros; la inscripció d’activitats i menjador costarà 33 euros i la jornada completa, amb Escola Matinera i menjador serà de 43 euros. No obstant això, s’ofereixen importants bonificacions per a determinats casos, amb bonificacions de fins al 50 i el 100%, depenent de les circumstàncies de cada família.

“El Campus Natura i l’Aplec de Pasqua són dos serveis pioners que hem impulsat en els últims anys per a donar cobertura als menors en totes les èpoques de vacances de l’any i que ofereixen a les famílies la possibilitat que els seus fills gaudisquen d’activitats i cobertura de menjador en igualtat de condicions i garantint que tinguen cobertes les seues necessitats bàsiques, siga com siga la situació econòmica o necessitats específiques dels menors”, afirma el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela. Més informació sobre activitats, preus i els passos a seguir per a la inscripció en la pàgina web http://aplecdetempslliure.vila-real.es.