Vila-real celebra la ‘Nit de la Xulla’ com a Festa d’Interés Turístic Provincial

Vila-real continua amb la celebració de les Festes de Sant Pasqual, hui ha sigut el dia d’un acte molt arrelat com és la ‘Nit de la Xulla’, que este any és més especial, ja que s’ha rebut la distinció de Festa d’Interés Turístic Provincial, i per a celebrar-ho la Plaça Major hi ha acollit l’elaboració d’allioli amb un gran nombre de veïns.

Cap veí hi ha volgut pedres este acte tan especial, ni tan poc el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; el Secretari General del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch; l’alcalde de Vila-real, José Benlloch; el regidor de Festes Diego Armando Vila; la reina de les Festes, Carmen Rubert López amb la seua Cort d’Honor, a més dels regidors del consistori.

Ximo Puig hi ha destacat la capacitat “d’unió i convivència” d’aquesta festa”.

Per la seua banda, Ernest Blanch, ha explicat que aquesta distinció “és una satisfacció absoluta” i “espere que els veïns de Vila-real puguen disfrutar de les seues festes al màxim, que és l’important”.

José Benlloch hi ha ressaltat que “ja era hora de tindre aquest títol tan important i que això ens permeta promocionar-la encara més”.

L’alcalde hi ha parlat amb molt d’orgull, perquè “som un poble que sabem estar de festa, però que també sabem treballar moltíssim i que també sabem ser solidaris”, ja que els diners recaptats van dirigits al projecte ‘Xicaes’ de la Caixa Rural.

CatalanSpanish