25 C
Valencia

Vila-real serà ‘ciutat mediadora’, ‘inclusiva’ i ‘sostenible’

Estes són les tres noves marques de la ciutat que l'alcalde, José Benlloch, anuncia que s'incorporaran al municipi durant els tres pròxims anys gràcies als projectes que es portaran a terme per aconseguir estes qualificacións.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Durant els pròxims tres anys, Vila-real es marcarà com a objectius incorporar a les quatre marques de ciutat amb què ja compta, les de ‘Ciutat Mediadora’, ‘Ciutat sostenible‘ i ‘Ciutat inclusiva’. Així ho ha explicat l’alcalde, José Benlloch en l’acte de cloenda del projecte ‘Avalem Vila-real’ on 27 joves sense experiència i amb diferents graus de formació han treballat durant un any per l’ajuntament amb estes beques formatives remunerades que els han permés cotitzar i adquirir experiència laboral.

En la clausura d’esta promoció de joves, atípica per les circumstàncies de la pandèmia, Benlloch s’ha referit a les “oportunitats” que ofereix este moment de canvi perquè ara “està tot per fer”. “Per a vosaltres, esta crisi és l’oportunitat més gran que s’ha tingut des de fa molts anys, perquè si fa uns mesos, al febrer jo concloïa dient-vos: ‘queda molt per fer’ ara, amb el que hem viscut no és que queda molt sinó que està tot per fer!”, ha explicat als participants.

- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real s’ha referit també en la seua intervenció a “totes les coses que han canviat i que no van a tornar a ser com eren” i al canvi generacional que necessiten també les administracions per fer moure tota la maquinària burocràtica adaptant-la a la nova realitat. A este respecte, el primer edil ha parlat de les borses de l’ajuntament i les places que es queden sense cobrir. Per això, en esta ocasió ha animat també els participants d’este projecte d’experiència de treball i formació, al fet que valoren com un dels seus camins possible pel futur, junt amb altres com l’emprenedoria, la possibilitat d’optar al funcionariat.

Com a exemple dels canvis i els projectes pendents per a mirar cap al nou futur postcovid, Benlloch ha anunciat que Vila-real busca incorporar a les quatre marques de què ja gaudix com ciutat Educadora, ciutat de Congressos i Esdeveniments, Ciutat de l’Esport i la Salut i Ciutat de la Innovació, tres més que faran referència a grans àrees; mediació, inclusió i sostenibilitat, sobre les que ja s’està treballant i “on hi ha milers de projectes per fer que podrien eixir de gent com vosaltres, formada i amb oportunitats”, hi ha exposat a l’auditori dels ‘Avalem’ d’enguany.

- Publicitat -

Cal recordar, que este projecte ha implicat a 27 joves amb formació, menors de 30 anys i sense experiència laboral (14 del subprograma Emcuju per a joves qualificats i 13 del subprograma Empuju per a joves sense qualificació) han exercit tasques professionals en 20 departaments municipals.

Ha tingut un cost de més de 603.000 euros, dels quals, més de 400.000 han estat aportats per la generalitat a través de projectes europeus de formació de joves universitaris i la resta, uns 120.000 costejats per l’ajuntament de Vila-real. A més, han participat en un programa pioner de formació i creativitat, Genera Innova, amb 20 accions formatives i 9 sessions de creativitat, que ha aportat al projecte d’experiència laboral, formació addicional en altres matèries i habilitats per a les quals Benlloch, ha insistit, “cal estar preparat per a poder buscar amb responsabilitat, l’oportunitat que ofereix este moment”, ha conclòs.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,060FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló ‘passa’ al Consell el tema de la reconversió de l’oci nocturn mentre Vila-real busca alternatives

Mentre el govern de Castelló insta a la Conselleria a què faça canvis perquè estos locals puguen traure terrasses com fa el de la restauració, a Vila-real, l'alcalde entén que açò podria generar un malestar entre l'hostaleria a la qual se li demana altres requisits.

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El DOGV publica el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual es confina la Comunitat Valenciana i les mesures especials adoptades a diferents localitats d'Alacant, València i Castelló.

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d’Orba

El ple d'Alfafar aprova reclamar a Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis de la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba.
- Advertisement -

: Valencià