23.9 C
Valencia

Vila-real contracta el manteniment de passos a una empresa local

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, informa de l'adjudicació en quatre lots diferents per un total de 435.000 euros en dos anys.

- Publicitat -AVL

El manteniment de l’espai urbà és un dels principals motius d’avís de la ciutadania als Serveis Públics municipals. Per este motiu, el departament d’SPV acaba de licitar un contracte general que, en quatre lots diferents, pretén millorar l’entorn urbà en quatre grans àrees: voreres i calçades, parcs i jardins, enllumenat i telecomunicacions i, en particular, l’eliminació de barreres arquitectòniques.

“Esta és una àrea en la qual som especialment sensibles i, amb este nou contracte, reforcem el compromís amb l’accessibilitat urbana adoptat per este equip de govern, de la mà de l’associació local Acudim, en els últims vuit anys”, valora el regidor Francisco Valverde.

El contracte de manteniment, millora i eliminació de barreres arquitectòniques s’ha adjudicat provisionalment a l’empresa local Urvisa Cuatro per un import de 121.000 euros en dos anys.

“És una empresa vila-realenca amb la qual hem treballat ja en diverses ocasions en l’àmbit de l’accessibilitat urbana amb molt bons resultats, en passos i cantonades accessibles, i que ha presentat una oferta molt competitiva i interessant”, valora Valverde.

El contracte, que se centrarà en la millora, adaptació i homologació de passos antics i poc usables per les persones amb mobilitat reduïda –siga pel desgast o pel desnivell de la construcció original, entre altres deficiències-, es completarà amb la licitació de nous projectes de construcció de passos i cantonades accessibles.

Sabem que queda molt per fer i que probablement no podrem arribar a tot; però hem iniciat el camí amb la idea de continuar el ritme de 30 o 40 passos accessibles que anem executant en els últims anys, agrega el responsable municipal de Serveis Públics. “Esta és una àrea especialment sensible del manteniment urbà, ja que ens permet continuar ajudant a aquelles persones que més necessiten que els fem la vida un poc més fàcil, com són les persones amb mobilitat reduïda, els majors o les persones amb carrets”, puntualitza.

Els contractes de manteniment urbà, amb un import global de 435.000 euros en dos anys, es completen amb els lots de voreres i calçades (adjudicat provisionalment a Becsa per 121.000 euros), obres en parcs i jardins (Durantia, 96.800 euros) i obres d’enllumenat i telecomunicacions (Jujosa, 96.800 euros), que permetrà una actuació més àgil i immediata en els casos d’avaries.

“La immensa majoria d’avisos que rebem en Serveis Públics té a veure amb este tipus de contractes, amb els quals pretenem millorar en la resposta a la ciutadania i continuar treballant perquè la nostra ciutat estiga en les millors condicions”, detalla Valverde, qui defensa la licitació per lots per a afavorir que puguen optar empreses de tota mena, tan grans companyies com les xicotetes empreses locals. “La càrrega administrativa d’este sistema és major, però genera moltes més oportunitats”, conclou.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Artistes fallers de Borriana se sumen a la iniciativa RegalaunNinot.com

Dos dels artistes fallers borrianencs amb més prestigi s’unixen a la plataforma web RegalaunNinot.com nascuda per ajudar al sector després de la crisi de la COVID-19

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells simultanis a Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià