22.2 C
Valencia

Vila-real s’uneix a la campanya de Creu Roja ‘Establiment Amic de les Persones Majors’

Vila-real és la primera ciutat de la província a presentar esta campanya en la qual s'avaluaran diferents aspectes dels comerços per a aconseguir el distintiu 'Establiment Amic

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vila-real és la primera ciutat de la província a sumar-se a la campanya ‘Establiment Amic de les Persones Majors’ que Creu Roja impulsa en l’àmbit nacional. El regidor d’Economia, Xus Madrigal, acompanyat per la presidenta de l’entitat local, Carmen Galindo, han donat a conéixer la iniciativa, que pretén sensibilitzar a la població i en concret a tots aquells establiments de la ciutat que estiguen compromesos amb les persones majors i amb el bon tracte cap a este col·lectiu.

Per a dur a terme esta iniciativa es realitzarà un qüestionari als comerços per a avaluar diferents aspectes amb la intenció d’identificar-los amb el segell ‘Establiment Amic’. Entre el conjunt d’aspectes a tindre en compte estaria l‘accessibilitat, il·luminació, llegibilitat de rètols o comoditat del local així com l’amabilitat pel tracte rebut “que estem segurs que ja es té” indica la presidenta de Creu Roja a Vila-real, Carmen Galindo.

D’esta manera el comerç obtindria el distintiu ‘Establiment Amic’, mostrant-se com un establiment responsable i compromés amb les persones majors que, com assenyala Madrigal “segur que tots els comerços de Vila-real voldran tindre este segell”.

El regidor d’Economia ha agraït a l’entitat que haja pensat en Vila-real a l’hora de presentar de manera oficial la campanya a la província. “Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar en una iniciativa com esta davant una època tan delicada com la que estem vivint, donant prioritat a la gent gran que tant està patint i que serà preferent en els comerços que tinguen el segell d’establiment amic de Creu Roja”.

L’edil ha destacat a més els avantatges del comerç de proximitat i ha assenyalat que és “important que Vila-real es posicione en un lloc prioritari en la llista de comerços i localitats que tenen sensibilitat per la gent gran”.

Tant Madrigal com Galindo s’han mostrat segurs de la sensibilitat del comerç local cap a les persones majors i han animat als locals a participar en esta campanya i generar una xarxa d’establiments que vetllen per l’atenció de qualitat a les persones majors i en els quals estes poden trobar un tracte pròxim i de confiança.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,779FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià