El ‘Dia de l’Estoc’ de Vila-real augmenta l’oferta amb productes d’una temporada trencada per la COVID

Esta quarta edició d'esta fira d'oportunitats del comerç local es celebrarà el pròxim diumenge 20 de setembre a la Plaça Major amb la participació d'establiments de tots els sectors i amb les corresponents mesures de seguretat COVID

Vila-real celebra este diumenge 20 de setembre, el ‘Dia de l’Estoc’, una fira on una àmplia oferta de productes del comerç local, omplirà la Plaça Major. A més, enguany, “promet ser una molt bona oportunitat pels consumidors perquè hi ha molt de producte amb molt bona qualitat que es va quedar sense vendre pel confinament i ara ha d’eixir”, com expliquen des de la Unió de Comerç local de Vila-real (Ucovi).

Així, les 24 carpes previstes en esta quarta edició mostraran una oferta, encara més amplia que en ocasions anteriors, perquè precisament és eixe ‘estoc’ previst per l’inici de temporada que es va veure interromput per la pandèmia el que ara s’oferirà amb la mateixa qualitat i varietat però amb preus molt més baixos. “Hi ha comerços que ens estan demanant més espai per poder mostrar tot el que tenen”, comenten des de l’organització.

Des d’Ucovi destaquen a més que el públic “pot estar tranquil” pel que fa a totes les mesures de seguretat que s’han pres des de l’ajuntament per l’organització d’este esdeveniment. “Estarem disposats en forma de U, hi haurà una entrada i una eixida, un recorregut senyalitzat i a més en el cas dels expositors de roba i calcer, que són la majoria, on s’haja d’entrar, hi haurà control de l’aforament i només podrà entrar una persona quan isca l’anterior”.

Foto: UCOVI. Vila-real. Dia de l’estoc 2018. Comerç Local

Així, esta edició de ‘Dia de l’estoc’ en l’any COVID, que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia, d el’ajuntament de Vila-real es presenta amb unes bones expectatives de venda i participació. A més, els comerços locals confien també que els consumidors siguen conscients de l’oportunitat de trobar bones ofertes amb productes de primera qualitat que enguany s’han quedat en les tendes i la necessitat d’apostar pel comerç local dels veïns més propers.CatalanSpanish