Vila-real encén els fogons dels locals hostalers que participaran en la XII Ruta de la Tapa

  • El certamen se celebrarà del 12 d’abril al 6 de maig, consolidat com la principal referència gastronòmica en la seua modalitat a tota la província.

La Ruta de la Tapa de Vila-real compleix 12 edicions i ho fa encenent els fogons d’una nova programació que, entre els dies 12 d’abril i 6 de maig, oferirà les millors tapes en un total de 32 locals hostalers de la ciutat. L’esdeveniment gastronòmic degà en la seua modalitat a la província compta enguany amb quatre locals més i ja ho té tot preparat per a la reunió del jurat professional, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d’abril al local de les Mestresses de Casa.

El regidor de Turisme, Diego A. Vila, destaca l’alta participació en un certamen que “cada any compta amb una gran acollida per part dels professionals de la restauració i també per part dels comensals que, com cada any, ens visiten fins i tot des de diferents municipis veïns, aprofitant el bon temps”. Com en edicions anteriors, els participants hauran d’oferir una tapa de lliure elecció i una altra que continga la taronja com a ingredient. “El preu de la tapa amb una beguda es manté en els 3 euros, un valor molt ajustat tenint en compte l’alta qualitat que s’ofereix”, indica Vila.

“Cada edició se serveixen milers de tapes, fet que només és possible gràcies al gran treball que realitzen els restauradors locals, que se superen any rere any tant en creativitat com en originalitat a l’hora de presentar els plats”, agrega el regidor. “En breus donarem més detalls sobre una ruta totalment consolidada que esperem que en la seua dotzena edició assolisca un nou èxit”, conclou.

ValenciàEspañol