Vila-real recupera la Gala de l’Esport, que se celebrarà el 22 de febrer a l’Auditori

El regidor d’Esports de Vila-real, Javier Serralvo, ha explicat el nou format de la Gala de l’Esport, que se celebrarà el 22 de febrer a l’Auditori, en el qual es premiaran els millors representants de l’àmbit esportiu d’enguany a proposta de persones i clubs.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament Vila-real, Javier Serralvo, s’ha reunit amb els representants del renovat Consell Local de l’Esport, per a parlar, entre altres qüestions, de la Gala de l’Esport, que se celebrarà el 22 de febrer, dins de les festes fundacionals de la ciutat, a l’Auditori.
“La reunió del Consell Local de l’Esport va servir, no solament per a posar-nos al dia sobre com està el sector esportiu en la ciutat o explicar-los els nostres plans per al 2018 i escoltar les seues propostes, ja que un dels punts més importants va ser la recuperació d’aquesta gala”, explica Serralvo.
“Hi haurà un premi al millor esportista en categoria masculina i femenina; un altre per al millor equip masculí i femení; un guardó per al millor esportista adaptat tant en versió masculina com en femení i un altre per al millor gestor o directiu de club i al millor entrenador o entrenadora”, apunta. Així mateix, s’oferirà un guardó especial per a premiar la trajectòria d’un esportista, entrenador o gestor i també hi haurà un altre premi especial obert als clubs, que hagen obtingut les millors marques i a aquelles empreses que hagen contribuït a promoure l’esport en la ciutat.
Entre l’1 i el 31 de gener qualsevol persona o club podrà proposar candidats als premis i la primera setmana de febrer es convocarà el Consell de l’Esport, que es reunirà de manera trimestral, per a “votar i escollir democràticament als guanyadors”.
D’altra banda, Serralvo ha destacat la “bona sintonia i la transparència” amb la qual s’ha treballat en el primer Consell de l’Esport, que presideix des de la seua renovació. “Hem parlat de les instal·lacions esportives i de les millores que realitzarem pròximament i, com sempre, hem escoltat els seus suggeriments i peticions i, casualment, el PP, que també està present en aquestes trobades no ha sigut capaç d’obrir la boca, encara que sí que ho fa davant els mitjans de comunicació”, denuncia l’edil.
Així, ha criticat “l’estat en el qual vam trobar fa més de sis anys les instal·lacions esportives, algunes d’elles inexistents” i ha lamentat la “dinàmica negativa en la qual ha entrat l’oposició, enfrontant els clubs, criticant i mentint per a traure rèdit polític”. “Sí, Vila-real té marques de ciutat potents, encara que els moleste, i sí, seguirem treballant per fer millores en les instal·lacions esportives perquè els nostres usuaris mai hagen de trobar-se el que vam veure en 2011 en arribar al govern, som un referent i ara, aprofitant la Gala de l’Esport que recuperem, seguirem posant-ho de manifest i fent que els nostres esportistes, que són allò que veritablement importa, se senten orgullosos de la seua ciutat”, conclou.