Vila-real formalitza un conveni amb els pares carmelites per al nou recinte esportiu

L’Alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat per diferents membres de l’ordre dels pares carmelites i de l’equip directiu del centre educatiu Verge del Carme, han exposat oficialment l’acord aconseguit per a la construcció del nou recinte esportiu i els plans de l’edifici.
“És una de les notícies que més em complau anunciar en els sis anys que porte com a alcalde, ja que tindrem el cinqué poliesportiu de la ciutat, a cost 0, ja que ho paga íntegrament el Vila-real CF, i donarà servei tant a veïns, com als 400 alumnes del col·legi, així com a altres persones que ho puguen necessitar”, explica Benlloch.
L’acord, tal com es va avançar aquest estiu, determina que l’ordre donarà a l’Ajuntament una parcel·la de 3.000 metres quadrats, situada al costat del pati del col·legi, on actualment aparquen vehicles en els dies de futbol. Sobre el terreny, que serà municipal, el Vila-real CF edificarà un nou poliesportiu per a la ciutat, després d’arribar a un acord amb l’Ajuntament per a demolir l’antic pavelló, que ha donat lloc a la posterior creació de la plaça annexa a l’Estadi de la Ceràmica.
“L’aportació del Vila-real serà del voltant d’un milió d’euros i donarà per a crear un poliesportiu amb dues sales multifuncionals, graderies per a unes 200-250 persones aproximadament, dutxes i vestuaris en les millors condicions i diverses sales en la part superior, igual que tenim en la piscina Yurema Requena”, explica l’alcalde.
“Sempre he defensat que, en el tema del pavelló la qüestió més important era on, molt més que quan. Ha sigut un treball i unes converses llargues, però finalment han fructificat en el millor acord per a la ciutat”, conclou Benlloch, qui assegura que una vegada signat el conveni es donarà llum verda al Vila-real” per a construir.

CatalàEspañol