Vila-real millora el pavelló Melilla amb noves graderies per a 116 persones

El pla de millora de les instal·lacions esportives inverteix 8.000 euros en la grada del poliesportiu, en resposta a les necessitats i reivindicacions dels usuaris.

El pavelló Melilla estrena noves graderies, dins les actuacions de millora de les infraestructures esportives, que està duent a terme la Regidoria d’Esports i Salut. La grada, amb capacitat per a 116 persones, ha suposat una inversió d’uns 8.000 euros i respon a una de les principals reivindicacions dels usuaris del poliesportiu.
“El pla de millora de les instal·lacions esportives que impulsem des de l’àrea d’Esports i Salut es desenvolupa al llarg de l’any de manera pràcticament contínua, però una de les actuacions en les quals més incidència hem fet és aquesta incorporació de graderies al pavelló Melilla, un compromís que vam assumir amb els clubs que utilitzen habitualment el poliesportiu per als seus entrenaments i competicions i que, com no podia ser d’una altra manera, complim”, valora el regidor de l’àrea, Javier Serralvo.
La nova zona de seients, en colors concordes amb l’estètica del pavelló, és portàtil, de manera que podria replegar-se per a incrementar l’espai, i ve a completar les dotacions de la infraestructura, que va començar a funcionar el maig de 2015. “Amb aquestes graderies, el pavelló Melilla compta amb tot l’equipament necessari no solament per als entrenaments quotidians, sinó també per a albergar competicions d’alt nivell, en les quals els nostres clubs juguen un paper molt destacat, contribuint d’aquesta manera a reforçar la marca de Ciutat de la Salut i l’Esport com a element de qualitat de vida i motor econòmic”, agrega el regidor.
“L’Ajuntament de Vila-real ha fet un esforç molt important en aquestes instal·lacions, ja que, encara que van ser finançades per la Generalitat, amb molts problemes que vam haver de gestionar per adequar el projecte inicial a les necessitats reals de la ciutat, hem suplementat la inversió de manera notable per a garantir les dotacions, que una infraestructura d’aquest tipus requereix”, recorda Serralvo.
La instal·lació de tanques, l’adequació de la pista a la pràctica de diferents disciplines o la incorporació de graderies, culminades ara, són algunes de les millores introduïdes en el projecte.