25.1 C
Valencia

Vila-real impulsa a Cevisama la nova edició de la fira del coneixement Destaca

Una de les grans iniciatives de Vila-real dedicades al coneixement, la fira Destaca, va donar a conéixer les seues novetats per a la seua pròxima edició en el marc de Cevisama.

- Publicitat -AVL

Una de les grans iniciatives de Vila-real dedicades al coneixement, la fira Destaca, va donar a conéixer les seues novetats per a la seua pròxima edició en el marc de Cevisama.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va detallar la condició d’este esdeveniment en Cevisama com “un referent”, d’ací l’oportunitat d’exposar els detalls d’esta proposta.

L’esdeveniment compta amb el suport del món acadèmic, mitjançant la contribució de la càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l’UJI.

Serà al novembre quan es desenvolupe tot este moviment. La part professional de la fira tindrà com a dates de l’11 al 13 de novembre, mentre que el vessant més divulgatiu es presentarà entre els dies 9 al 13.

Quant a les principals novetats, Benlloch va indicar que la fira d’enguany impulsa “una exposició que vol lluitar contra la falta de vocacions científiques, especialment entre les dones, que emprarà tant panells com recursos de les noves tecnologies”. Una mostra que posteriorment “podrà exportar-se a qualsevol ajuntament o institució que la sol·licite”, va afegir l’alcalde de Vila-real.

Una altra de les incorporacions en les quals es treballa té a veure “amb l’interés de l’Exèrcit, perquè en el marc de Destaca puguen conéixer-se les tecnologies que empra Defensa”, va dir.

Benlloch va rememorar els inicis, que van tindre com a origen la creació de la càtedra, “en 2012, en un moment marcat per la reconversió del sector ceràmic”. La creació de Destaca, en el 2014, “va ser una novetat potent, que es completa amb la nostra condició de ciutat per a la ciència i la innovació”. En esta idea va abundar en referir que els ajuntaments “poden aportar molt a l’economia”, tant en esta fira com Destaca en Ruta, que acosta estos propòsits a altres punts de la província.

La fira compta amb un espai de més de 3.000 metres quadrats, amb quatre zones clarament definides, que engloben un lloc per a conéixer la investigació que es genera en centres d’ensenyament superior i instituts tecnològics, un lloc per a reunions de networking, apartats destinats a empreses de renom, i una àrea divulgativa, que té com a principals destinataris als científics del demà.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El coronavirus repunta en Alzira amb 3 brots i 17 casos en un dia

Alzira suma els 17 casos de coronavirus de hui als 40 que tenia fins ahir.

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada
- Advertisement -

: Valencià