Vila-real obri la convocatòria per a participar en la IV Trobada d’Artesans

Este esdeveniment, que l'any passat va comptar amb uns 20 artesans, se celebrara el 13 i el 14 de desembre.

PublicitatAVL

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Vila-real, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient programa la quarta edició de la Trobada d’Artesans Consum Responsable que se celebrarà a la Casa dels Mundina de Vila-real. L’esdeveniment, que tindrà lloc durant els dies 13,14 i 15 de desembre, ha obert el procés d’inscripció perquè els artesans i artesanes puguen participar, de manera gratuïta, oferint els seus productes artesanals.

Esta cita comercial té com a principal objectiu fomentar el consum responsable i l’artesania, per la qual cosa els participants hauran d’oferir productes artesanals d’elaboració pròpia i proximitat. La trobada comptarà així mateix amb una oferta complementària com a concerts i activitats per al públic infantil i adult, a més de tallers familiars i mercats d’intercanvi.

PublicitatRovira  

La Trobada d’Artesans obrirà el divendres 13 de desembre en horari de 17.00 a 21.00 hores, mentre que el dissabte dia 14 de desembre l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores; finalment, el diumenge romandrà oberta de 10.00 a 14.00 hores.

Cal recordar que l’any passat van ser al voltant de 20 artesans el que es van donar cita en la tercera convocatòria d’este esdeveniment, que se celebra en els dies previs al Nadal. Per a més informació sobre la convocatòria d’inscripció: http://bit.ly/2JBGM1q

Publicitat