Vila-real crea el primer observatori de neteja format per col·lectius importants

L’equip de treball del pla Vila-real + Neta està mantenint des de fa unes setmanes les primeres reunions amb els agents socials de Vila-real, amb l’objectiu de polsar les impressions i suggeriments dels diferents col·lectius locals sobre l’estat de neteja de la ciutat i avançar en la constitució del primer Observatori local Per una Vila-real + Neta.

L’observatori, tal com ha anunciat l’alcalde, José Benlloch, estarà format per representants de les associacions de veïns, comerciants, indústria, penyes, Junta de Festes i membres del Consell Escolar i de l’Esport, en representació de la comunitat educativa i dels clubs.

“La ciutat de Vila-real, els seus carrers i places, són també la nostra casa; per açò, és important que el pla Vila-real + Neta implique tota la societat”, recorda Benlloch. Amb aquest objectiu, l’Observatori Per una Vila-real + Neta, una vegada constituït, es reunirà de manera periòdica per a analitzar l’estat de la ciutat i debatre propostes i suggeriments per a seguir treballant en l’objectiu comú de millorar la neteja urbana.

L’equip de treball, format per joves dels programes d’ocupació Avalem +, ha mantingut ja les primeres reunions amb diverses associacions de veïns, comerciants i empreses vinculades a la neteja, la recollida de residus i el reciclatge a Vila-real. Durant les pròximes setmanes, mantindran trobades amb la resta de col·lectius implicats en el programa, amb l’objectiu de constituir en breu el nou Observatori local de la neteja urbana.

 

ValenciàEspañol